Handicapegnet overnatning til næste ferie - med lift og plads til elkørestol

moffe
Offline
Joined: 16/10/2009

Hej

Jeg bruger elkørestol og forflyttes med lift. Jeg har været ved at søge handicapegnede overnatningsmuligheder i ferielandet Danmark, hvor lift forfindes uden større held.

Jeg har kendskab til Dronningens ferieby og Slette Strand, men der må være andre steder i sommerhuse og/eller feriecentre.

mvh.
moffe

Lars Hermansen
Offline
Joined: 25/05/2008
Jeg har også være oppe på

Jeg har også være oppe på Slettestrand i Thy flere gange. Det er specielt indrettet til kørestolsbrugere. Hvis du går på: www.Slettestrand.dk, så kan du få en masse at vide om stedet. Dronningens Ferieby i Grenå er også et godt sted at holde ferie, når man sidder i kørestol. Du kan finde deres telefonnummer på deres hjemmeside. Musholm Bugt Feriecenter lidt uden for Korsør er også et fantastisk godt feriecenter, når man sidder i kørestol.

God ferie! Men du er altid velkommen til at ringe ringe til mig.

Lars Hermansen
86109701

Lars Hermansen
Offline
Joined: 25/05/2008
Jeg skal på

Jeg skal på bondegårdsferie på Lunden Bondegårdsferie i Løgumkloster først i august sammen med to af mine hjælpere. Jeg tror det kan blive en rigtig hyggelig ferie. Jeg har snakket med Elisabeth Hansen og hendes mand og barn flere gange. Hun har: 23865309. De bor: Metaslundvej 1, 6240 Løgumkloster. De har bygget deres gård om. To af lejlighederne har rumdækkende kran og to andre lejligheder, hvor man låne en kran. Jeg shal betale knap 6000,00 kr for en uge incl. morgenmad og slutrengøring. Jeg skal bl.a. til Ribe, Flensburg, Danfoss Universe, Emil Nolle Museum, Bla. Hvis du vil snakke med mig har jeg: 86109701.
På forhånd tak.
Lars Hermansen

mangorossa
Offline
Joined: 24/05/2008
Søsportscenteret i

Søsportscenteret i Hou..altså ved Egmonthøjskolen, det er det ultimative sted, hvis du er til natur og såen.

nballe
Offline
Joined: 23/05/2008
Hey Moffe, Selvom det er et

Hey Moffe,
Selvom det er et FY-ORD herinde - så kunne du evt melde dig ind hos PTU (240 om året)
Så du BÅDE var medlem hos RYK samt hos PTU.
Som medlem hos PTU kan du bla leje super moderne store sommerhuse - med alle faciliteter så som loft lift, store egnet badeværelser, flere soverum mv. - meget billigt endda.
Sommerhusene ligger fantastisk placeret rundt om i landet óg er ikke en del af et større ferie center.
Se evt mere på www.ptu.dk
Held og lykke
/Niels

testcontact
Offline
Joined: 29/02/2012
Prøv at søge på

Prøv at søge på overnatninger eller ferieboliger i Tbasen (menu øverst her på siden). Du vil bl.a. finde nogle egnede Cimbria sommerhuse.

kofoed
Offline
Joined: 23/05/2008
Hej Prøv denne adr.:

Hej

Prøv denne adr.: http://www.musholm.dk
Feriecentret ligger ved Korsør.