Samtale om seksualitet på Hornbæk

mikkelemil
Offline
Joined: 26/04/2009

Jeg og min kærste har været til seksualitetsamtale på Hornbæk ang. en viberator der skulle hjælpe til at han kan få udløsning og vi forhåbentlig kan blive forældre den vej.(Min kærste blev påkørt i sin bil for ca. 3 år siden og er lam fra brystet og ned).
Egentlig søger jeg vel nogle der har erfaringer med at blive forældre selv om man er lam.Og er der nogle der har lyst til at fortælle sine erfaringer med den viberator?????
Det er første gang jeg bruger denne side.

Hilsen Rikke

HH36
Offline
Joined: 29/08/2011
Gravid

Hej Rikke,

jeg ved dette svar er ca. 5 år efter at du har oprettet spørgsmålet i dette forum. Jeg vil fortælle kort om vores erfaringer med at jeg blev gravid. Jeg er gift med min rygmarvsskadet mand og vi var selv meget spændte på om det kunne lykkes at gøre mig gravid. Det er lykkes for os begge gange at blive det ved egen hjælp. 1. gang brugte vi vibratoren og jeg blev gravid i 1. hug. 2. gang havde vi igennem længere tid eksperimenteret med forskellige stillinger. Og vi fandt en stilling hvor min mand kan komme ved egen hjælp og min hjælp :-) (dvs. vibratoren bruger vi slet ikke mere). Han sidder oprejst på sine ben med en god pude under sig, jeg ligger mig ind til ham med fronten mod ham og sætter mig lidt op. Og ved at gi' los og være ret intime lykkes det ham at sprøjte i mig. Dette gjorde mig også gravid i første hug, så vi har været ret heldige. Dette er også den eneste stilling hvor han kan komme med min og hans hjælp, mærkeligt nok og tro mig vi har eksperimenteret en del.

Jeg håber det er lykkedes jer at blive gravide, og alt held og lykke til jer.

Mvh, S.

mikkelemil
Offline
Joined: 26/04/2009
Vi var igår på riget og

Vi var igår på riget og afprøve den der viberator og det gik ikke helt som forventet....faktisk skete der ingenting....Ikke det der skulle ske i hvert fald:-/
Så er måske en smule skuffet/frustreret.Men vi skal ind og afprøve den igen om en måned og så for vi lov tilk at være alene og se om det hjælper noget og så skal vi låne den med hjem i 14 dage.
Jeg ved ikke om det var fordi det var en mand der afprøvede den på kærsten eller hva der gik galt!!!!!!

Lægen snakkede om at skaden sagtens kunne sidde lige dre hvor nerven til at få udløsning sad og hvis den gør det vil han slt ikke komme til at få udløsning....Og det er jeg rigtig ked af på hans vegne.

Lægen snakkede om at han gerne ville henvise os til fertilitetsklinikken,da målet jo er at få børn....det sagde vi ja tak til da der jo er en lang venteliste.

Håber virkelig på at det kommer til at virke......og ikke mindst fordi de faktisk havde en virkning på hans spasmer:-)
Så noget godt kom der ud af det.....Og det er jo faktisk lige så godt:-)

Hilsen Rikke

cv2002
Offline
Joined: 17/07/2008
Hej Rikke Jeg har ikke noget

Hej Rikke

Jeg har ikke noget særligt at bidrage med af erfaring, men jeg vil bare skrive at det er jo noget af en opgave for jer. Det må være svært at skulle indrage mage mennesker i noget der er ret privat. Jeg ved der er mange "normale" par der heller ikke kan få børn på den gameldags måde.

Har man en partner med en rykskade kræver det både folk, oplysninger og hjælpemidler.

Godt gået at i har mod på det. Held og lykke og med håb om et godt resultat.

Hilsen Maria

nballe
Offline
Joined: 23/05/2008
Hej Rikke, Jeg har erfaring

Hej Rikke,
Jeg har erfaring med Ferticare Vibrator og blev med den – samt med hjælp fra Fertilitetsklinikken på Rigshospitalet – far til en lille søn den 27 maj i år (well – min kone Michele hjalp vist også lidt til .......)
Fra vi gik ind af døren på RH med den første kontrol sædprøve til vi stod med Marius i armene tilbage i maj – gik der næste 3 år – så min anbefaldning er at I skal se at komme igang idet køen desværre er lang.
Jeg er 45 år og har siddet i kørestol i 32 år. Jeg kan godt få naturlig sædafgang – men vibratoren sikrer en større mængde sperm samt gør, at man ”altid” kan levere når det er påkrævet.
Feks. Skal man på Fertilitetsklinikken aflevere sin sædprøve mellem 0800 – 0830, hvillket godt kan stresse én lidt i ens morgenprogram – og for mit vedkommende skulle jeg ofte levere flere prøver på én og samme formiddag – hvilket også kræve sin mand .
(Og man kan desværre ikke blande sæd prøverne sammen og derved opnå større mængde)
Jeg fik min vibrator fra kommunen (jeg bor på Østerbro) – Paraplegi afsnittet på RH hjalp med en ansøgning og jeg fik den på under 3 mdr.
Igennem mit proff arbejdsliv kender jeg Jens Sønksen ret godt – han arbejder som urolog på Herlev og tager gerne imod i ambulatoriet og hjælper jer videre.
Alt efter hvor I bor er det dog min anbefaldning at I tager kontakt til RH idet så kommer I hurtigt videre.
På Rigshospitalet er de førende på international plan på dette område – så de har styr på tingene. Fertilitetsklinikken har en vibrator I kan låne og afprøve og Urolog Peter Sommer på AFD 2116 kan ligeledes hjælpe jer med at komme igang og de har også en vibrator som I kan låne med hjem. (Hornbæk kan hjælpe med en henvisning)
Så hvis I ønsker at ”samle” mere info i et mindre og mere intimt forum behøver I altså ikke bruge en weekend på RYKs seminar. (Er dog sikker på seminaret er fint for jer, at deltage i af mange andre årsager)
I er ligeledes velkomne til, at tage kontakt til os hvis I vil høre mere – dels om vibratoren, processen på Fertilitetsklinikken samt om hvad Michele skulle igennem før vi stod med Marius. I fanger mig bedst på email nb@mbh-international.com
Bare klø på og se at tage plads i køen.
Held og Lykke
/Niels

mikkelemil
Offline
Joined: 26/04/2009
Vi er nemlig meget

Vi er nemlig meget forskellige og ved godt det er meget forskelligt hvordan den virker og om man kan bruge den,men vigtigst af alt er vel at de fleste af jer anbefaler den:-)
Vi skal på riget på mandga hvor den skal afprøves.....da jeg egentlig ikke rigtig ved hva det helt går ud på er jeg rigtig spændt...og glæder mig rigtig meget:-)

Rikke

mikkelemil
Offline
Joined: 26/04/2009
Hej Brian. Dejligt med et

Hej Brian.
Dejligt med et svar.
Jeg ved ikke hva den hedder,men synes at det var det navn lægen sagde.
Min kærste har siddet i kørestol i 3 år.LÆgen anbefaldede den også på det varmeste:-)Så glæder mig jo rigtig meget til at prøve den.Han kunne heller ikke oplyse om hva den kostede,men næste gang vi skal til Hornbæk (for at afslutte samtalen,da vi ikke blev færdige med den) ville han skaffe noget mere information omkring den.
Jeg tror også det ville give min kærste en følelse af at han også får noget ud af det........det ved jeg han gør,men ikke på samme måde som før:-/
Og så vil den jo klart være med til at peppe sexlivet lidt op:-)

Jeg er meget ny på denne side og er virkelig glad for den....synes der findes svar på det meste...og jeg skal nok komme til at bruge den mere endnu.Synes mange gange det er svært ikke at have nogle at tale med omkring alt det der sker i vores liv som jo også har en meget stor betydning for mine børn (fra tideligere forhold).
Jeg har kun været sammen med min kærste godt 1 år,så har ikke været sammen med ham fra han blev skadet og dermeder der mange ting jeg skal sætte mig ind i:-)

Hilsen Rikke

admin
Offline
Joined: 09/02/2012
Jeg kan ikke lade være med

Jeg kan ikke lade være med at minde om, at emnet for dette års efterårsseminar netop er sex og det der følger med. Der er vist ikke fyldt helt op, så måske kan I nå at komme med der.

mikkelemil
Offline
Joined: 26/04/2009
Hvor finder jeg noget om

Hvor finder jeg noget om dette??For det lyder altså rigtig spændende.

Hilsen Rikke

testcontact
Offline
Joined: 29/02/2012
Seminar om sex:

Seminar om sex: http://ryk.dk/node/2543

mikkelemil
Offline
Joined: 26/04/2009
Takker for det::-)

Takker for det::-)

wheelie66
Offline
Joined: 18/12/2008
Hejsa Jeg går ud fra at det

Hejsa
Jeg går ud fra at det er en Ferticare vibrator du tænker på !
Jeg har sådan en og har været med på det lige siden en dansk læge/forsker Jens Søniksens i begyndelsen af 1990'erne forskede i fertilitet for rygmarvsskadede. I projektet blev der taget vævsprøver og sædprøver gennem en længere periode hvor man aktiv skulle bruge vibratoren. Og så vidt jeg husker havde det hos de fleste en rigtig god effekt at bruge den, så der kom mere liv i sædcellerne.
Kan kun sige at den virker helt efter hensigten,... og efter hvad jeg forstår skulle den virke på over 80 % af rygmarvsskadede. Det er dog en fordel at komme i gang med at bruge den inden man har siddet for mange år i stol, for at bibeholde evnen til at producere levedygtige sædceller.
Jeg havde vist siddet i kørestol 4-5 år da jeg begyndte, men da var min sædkvalitet stadig okay.
Jeg har dog ikke fået børn,... men det skyldes ikke vibratoren, men mere mangel på "egnet mor" ;-)

Vibratoren kan bevilges af kommunen.
Den er vist temmelig dyr, har hørt omkring 3500 kr, men ved ikke om det passer. Jeg kan ikke finde en pris på deres website www.multicept.dk , endda selv om man går til betaling på deres online butik, så beder de om kreditkort oplysninger uden at angive prisen man skal betale !!

Spring ud i det og få jer nogle dejlige unger.

I er velkommen til at kontakte mig hvis i ønsker flere oplysninger.
wheelchairthailand@hotmail.com

Hilsen
Brian J.