automatisk-gear bil

mosaica
Offline
Joined: 10/09/2009

Hej,

Jeg heder Iliana, og jeg bor for tiden i Vermont, i USA. Undskyld min gabroken skrevede dansk! Jeg snakkede med en fyr som sagde at jeg skulle prøve skrev til jer her.

Fra den 23 september intil den 13 oktober skal jeg være hjem i DK for at besøge min mor og moster i nærheden af Bråde. Jeg har et ben og jeg bruger en manual (ikke elektriske) rulle-stol. Herhjem kører jeg en automatisk-gear pick-up truck hvor jeg hever rullestolen up i bagdelen, hopper frem til, jaa.. forand, og så kører jeg afsted.

Jeg har en kontant bistands-agtigt hjælp på omkring 3500 DKK per måned, og med det betaler jeg alt: husleje, bil og bil-udgifter, mad, etc. Da jeg ringede til forskellige bil-udlejnings firmaer, både i DK og her is USA, den billieste jeg kunne finde for at leje bil i 20 day var 11,000.00 DKK ($2200). Det penge har jeg slet ikke. Jeg har brugt det hele på tur/retur flybilletter.

Er der nogen af jer som kan tænk på noget som helst ide om hvordan jeg kan får fat i en automatisk-gear bil (eller truck eller van) hvor det ikke koster den formue som jeg ikke har?

Tak!

Igen, undskyld: jeg ved godt at jeg staver og skrever forfærdligt på dansk.

../iliana

mosaica
Offline
Joined: 10/09/2009
Mange tak allesammen! Jeg

Mange tak allesammen!

Jeg fik snakkede med HandiAuto, og vi fandt på en Smart Car. Før jeg besluttede mig, så besøgte jeg en nabo som ejer en Smart Car, of der fik jeg lov at prøve sidde i bilen, og at stuff min rullestol ind i bilen. Det virker! Og så kostede det en tredjedel af den `almindelige' bil jeg havde fundet før. Og så koster det også mindre med benzin siden den er så, hm, efficient med benzin ;-)

Tak igen!

../iliana

Handicapbusser
Offline
Joined: 30/01/2009
Hejsa, Ja det er dyrt at

Hejsa,

Ja det er dyrt at leje bil i DK takket være vores afgiftssystem.

Du skriver ikke om du har en fastrammestol eller en der kan klappes sammen, ligeledes skriver du ikke hvormange i skal kunne være i bilen. Det med stolen har lidt betydning i forhold til valget af bil og hvorstor enten sidesøren eller bagagerummet skal være. Hvis du kun er dig selv, kan du jo evt. leje en automatgearsbil med kun 2 forsæder (gulplade bil)og dermed god bagage plads. Sådan en burde du kunne få en bedre pris på hos de alm. udlejningsselskaber.

Den eneste jeg lige kan komme i tanke om som lejer handicapbiler ud er www.handiauto.dk.

Med velig hilsen
Jesper Skov
HandicapBusser Center Vest
Tlf.: 87 31 46 02
www.handicapbusser.dk

Jens Hauge Pedersen
Offline
Joined: 05/08/2008
Hejsa derovre i USA Prøv om

Hejsa derovre i USA

Prøv om ikke Handimobil, må og kan hjælpe dig. De sidder efterhånden, på det meste af markedet, men der er også andre firmaer, Handimobil har flere afd. i DK, jeg kender mest til den i Glostrup (KBH) Prøv evt. hjemmesiden www.handi-mobil.dk

Held og lykke.

Mange hilsener
Jens

Malene
Offline
Joined: 06/03/2008
Hejsa Når du ikke skal have

Hejsa

Når du ikke skal have andet end automatgear, så prøv da at ringe til nogen af de mange biludlejningsfirmaer bla http://www.biludlejningdiscount.dk/default.asp