Sitski

TAM
Offline
Joined: 06/09/2009

Hej med jer. Er der nogen der kender til det at kører sitski ? vil gerne i gang, og hører meget gerne fra alle der ved lidt om det. Har mange spørgsmål som, hvor kan man leje/låne en, hvilket skisportssted er godt, kan sitskien være i en bil, osv.

Glæder mig til at hører fra jer.

Vh. Tina Andrea

TAM
Offline
Joined: 06/09/2009
Hej igen. Vil lige skrive

Hej igen.

Vil lige skrive lidt om den fedeste oplevelse.

Her været i Beitostølen i Norge hvor jeg på kort tid lærte at kører sitski, det er simpelthen den fedeste oplevelse at suse ned af bakken sammen med alle andre.
De har rigtig godt udstyr der oppe ( modsat Idre i Sverige ) og super guider til at lære fra sig, de tager gerne selv en sitski med og viser det.....

Skal med Aalborg Handicap Idreæ der op i uge 5 og kan næsten ikke vente.

Skal med familie på ski i julen og leder efter steder at leje men der findes ikke meget, nogen der kender nogen ??? eller evt nogen der sælger deres ???

Kan varmt anbefale Beitostølen til alle former for handicap ski, der er blinde, folk på et ben, og flere måder at sidde ned og kører både alpint og langrend.....

Håber flere springer ud i det, vil sige at sneen nu er skøn i stedet for besværlig :-)

Vh. TAM

Malene O
Offline
Joined: 29/09/2009
På facebook gruppen Sitski

På facebook gruppen Sitski and Outriggers Forum bliver der løbende slået skikurser op.

Rasmus Lange
Offline
Joined: 22/09/2009
Hej, jeg er også vild med

Hej, jeg er også vild med ski og skal ud og prøve sitski for første gang. Er der noget oppe i Sverige, hvem skal man kontakte om sådan noget?

Mange venlige hilsner Rasmus Lange

Redaktør
Offline
Joined: 20/03/2012
Jeg fandt lige det her link

Jeg fandt lige det her link til en skiskole i Sverige: http://www.totalskidskolan.z.se/

Kender ikke selv til den, så jeg kan ikke sige om den er god eller dårlig.

Vh Mikkel

TAM
Offline
Joined: 06/09/2009
Hej Kenneth. Tak for dine

Hej Kenneth.

Tak for dine gode råd......tager med en handicapgr til Sverige eller Norge, og håber at jeg kan lærer det på den uge vi er af sted. Glæder mig for vildt til at kunne tage på ski med fam. og venner der efter.....tjekker lige den hjemmeside du nævnte.....

Hilsen TAM

Kenneth
Offline
Joined: 27/05/2008
Hej Tina, Jeg ved ikke hvor

Hej Tina,

Jeg ved ikke hvor meget du kender til sitski. Skal du lære at stå på sitski så er der et sted i Sverige "jeg kan ikke huske stedet, men jeg skal nok finde ud a det."
Du skal gøre op med dig selv om du vil på monoski eller biski, biski er klart det letteste, men monoski er fedt at stå på, men klart det sværeste at lære "jeg har selv sådan en."

Skal du til at lære at stå på ski og selv vil gå igang, kan jeg anbefale Hemsedalen, som er et dejligt familie skisportssted, Trysil er også godt og er du god til at komme rundt er det 2 udemærkede steder.

Jeg var på en tur med Malene Olesen som arrangerer skiture til Frankrig, hun har biski du leje er jeg sikker på, og hun er vældig god hendes firma hedder Handiski og ligger i København.

Hilsen
Kenneth