nogen der kender til en el scooter som ikke ser så mormor agtig ud?

cecilie
Offline
Joined: 10/08/2008

Ja, jeg synes det er svært at skulle se mig selv på en el scooter, men vil jo gerne have den frihed!!! Så hvis i kendertil nogen som har et mere enkelt og fikst design så er jeg lutter ører. KH

LiBu
Offline
Joined: 03/08/2009
Har du set disse
cv2002
Offline
Joined: 17/07/2008
Der er stor forskel på pris

Der er stor forskel på pris og hvad de "kan". Mini Crosser er den mest holdbare og solide. Det er så også den dyreste. Den findes billiger modeler som har små hjul man ikke selv kan skifte. De kører ikke så langt på en opladning og vil man være lidt terængkørende, så er de billege modeller ikke sagen. Jeg sad fast en del gange med den første jeg havde. Så kunne min ergoterapuet heldigvis se at jeg havde behov for en stærkere udgave. Min sagsbehandlings tid har aldrig været lang på det punkt. Jeg har heldigvis en knag af en terapuet. Det betyder også en del.

phhmw (not verified)
Kære Cecilie. Du må ALDRIG

Kære Cecilie.

Du må ALDRIG købe noget, som på forhånd ikke er godkendt skriftligt af din kommune. Aldrig.

Du nævner som en selvfølgelighed at din ansøgning automatisk vil tage lang tid. Her har du selv indflydelse ved at sætte dig ind i din kommunes fastsatte sagsbehandlingsfrister, som skal overholdes. Se andet sted her på RYK.

I disse dage ser jeg nogle unge mennesker kører rundt på en 3-hjulet knallert, i mit område. Enkelte af dem hvist lidt for hurtigt. Men første gang jeg så dem tænkte jeg at det ville være noget for mig hvis jeg fik behov. Flot, smart og sikkert overkommeligt i pris.
Når j eg ser dem igen vil jeg spørge ind til pris etc og så vender jeg tilbage.

Mange hilsner
Peter Hansen

cecilie
Offline
Joined: 10/08/2008
Har også droppet den igen,

Har også droppet den igen, der er en mini cross hugo på vej til mig i skrivende stund -håber der lidt mere knald på den :)
Ellers kan man jo lige så godt køre rundt i et sneglehus ik ;)

cv2002
Offline
Joined: 17/07/2008
Jeg vil sige, at den ville

Jeg vil sige, at den ville jeg ikke have glæde af. Den kører ikke langt på en opladning og er meget langsom.

Igennem din ergoterapeut har du mulighed for at prøve forskellige modeller. Det ville være ærgeligt, hvis du fik en du ville blive ked af.

Pøj Pøj med at finde den rigtige.

cecilie
Offline
Joined: 10/08/2008
http://www.bekscooter.dk/side

http://www.bekscooter.dk/sider/pageeditor.asp?side=129
tror det bliver denne her, den er sådan rimelig diskret i det ...

cecilie
Offline
Joined: 10/08/2008
Hvad hedder den du har? Men

Hvad hedder den du har?
Men nej tror ikke jeg får sådan en, men vil gerne tjekke den ud. Vill nok gerne have en der er lille og kan klappes sammen...

cv2002
Offline
Joined: 17/07/2008
Jeg har en minicrosser. Den

Jeg har en minicrosser. Den er der ikke meget mormor over. Den kan næsten køre overalt, kører 40 km på en opladning og er meget solid, i forhold til de fleste andre. Så er der lige prisen. Det er ca. 55.000 kr. Så du skal hvirkelig have brug for sådan en solid maskine, før du får den bevilget. De fleste kommuner har et par bestemte mærker de leverer til brugerne. Så det er ikke sikkert du får en minicrosser.

Held og lykke med ansøgningen. :-)

cecilie
Offline
Joined: 10/08/2008
-og er der nogen som ved om

-og er der nogen som ved om jeg skal vente på at min ansøgning om tilskud er færdig eller kan jeg købe den med det samme? Det kan jo tage lang tid at få sin sag behandlet, holder ikketil at være bundet til mit hjem indtil da!! Nogle gode råd?