Problemer med invalide p-pladser (efter min meningen)

moon_girl
Offline
Joined: 04/07/2009

I lang tid har jeg tænkt på. Hvorfor "normal" gående næsten altid tager invalide-parkeringen. Jeg ved at jeg måske ikke har ret til at flyve op under loftbrædderne, men jeg kan blive så tosset på dem som bare tag den og ikke tænker over, at der faktisk er nogen mennesker som måske er svagt gående eller er båndet til en kørestol resten af deres liv. Jeg har en mor på 45 år, som er båndet til en kørestol eller en manual kørestol. Og vi diskutere altid over hvorfor de "normal" gående ikke bare kan tag de næsten 54 andre ledelig parkeringspladser. men det er sket bare mig som bliver tosset over ingen ting, alligevel så synes jeg at det er respektløst og utaknemmeligt. men jeg ville også gerne vide jeres meninger om denne her sag

cv2002
Offline
Joined: 17/07/2008
Der er desværre mange der

Der er desværre mange der ikke respektere handicappladserne.

Jeg var ude for en episode en dag ved City 2. Der er meget store pladser, hvilket betyder at den ene bil måske har brug for t holde helt over til den ene side og den anden til den anden side.

Det var der så en almindelig billist lige fået øje på. Hn kunne parkere midt mellem de 2 biler! Det resulterede i at jeg ikke kunne komme ind i min bil. Der kommer er ægtepar i bil og spurgte om jeg var ved at køre, jeg forklarede situationen. Manden kom ud af bilen, det gjorde en anden som havde set hvad der foregik også. De hjalp mig med at få kørestolen ind fra modsatte side. (Den gang havde jeg almindelig bil). Jeg takkede for hjælpen og skulle til at køre. Jeg når lige at se at de 2 mænd tog fat i et hjul hver, og tømte dem for luft.

Sådan kan man også give dem en lærestreg. Jeg havde desværre ikke tid til at vente på bilisten.

Tanja Pedersen
Offline
Joined: 08/10/2008
Jeg vil godt give jer ret i

Jeg vil godt give jer ret i at det er et stort problem.Meget stort.For der er sgu bestemt ikke for mange handicap pladser i forvejen.
Min mand har lift i siden.Det betyder at der kun er 2-3 handicap pladser til ham i Horsens. Resten af pladserne har invalide skiltet lige stående der hvor han kommer ud med kørestolen. ER DET SMART?????
Nej.Vi har kontaktet Horsens kommune.Men de har da ikke tænkt sig at gøre noget ved problemet. De skulle fandme selv prøve at sidde i kørestol.
Så har vi et tæt venne par som skal giftes på Vejle rådhus.Vi skulle være vidner.Men Vejle Rådhus er ikke handicap venlig.Jeg har fået oplyst der er mellem 30-40 trappetrin.Ja det er jo ærgeligt.Så jeg skal så selv til bryllup.PISSE LATTERLIGT.
Ja der er nok at brokke sig over.
Venlig hilsen Tanja Pedersen

phhmw (not verified)
Kære Moongirl. Det er et

Kære Moongirl.

Det er et uløseligt problem. Fordi der egentlig ikke findes een eneste konsekvens for en sådan handling. En lille bøde så er det problem løst.

Men skal vi bare tilgive? De raske kender jo ikke til vores hverdag og er dybest set heller ikke interesseret. Først den dag en rask får sit første "hak" i tuden, eksempelvis et hold i rykken som tager lidt længere tid at komme sig efter. Først der forstår en rask hvad det vil sige at være handicappet. Eller, som du, der har et kært familiemedlem og derved har set og følt konsekvensen af dette.

Først den dag konsekvensen bliver stor nok, kan vi have vores invalidepladser i fred.

Vi kan også fortsætte, som min dejlige kone, når hun opdager en invalideplads er optaget af en rask. Så skal jeg da ellers love for at synderen får fortalt og beskrevet. Men hun bliver ked af det hver gang, og det er jo ikke meningen.

Mange hilsner til dig og din mor

Peter Pedal