Hvordan kommer man rundt med sin baby, når man sidder i en Velastol eller crosser??

silje
Offline
Joined: 11/07/2008

Hehe, ja transport er det måske ikke helt, og så alligevel!! :0)

Jeg er kørestolsbruger (sidder i en lille Velastol) og har et ret stort problem, eller måske rettere sagt en kæmpe udfordring.
Jeg kan ikke rigtig komme ud af hoveddøren med min datter på 4 mdr, da hun endnu ikke holder sit hovede helt stabilt, og jeg kan ikke få den slynge, jeg har købt til at fungere ordenligt for os!!

Hvad gør I andre?
Malene??

Med venlig hilsen

Silje F Bang

Malene
Offline
Joined: 06/03/2008
BTW havde jeg en babybjörn

BTW havde jeg en babybjörn sele - Det duede bare ikke, så det kan ikke anbefales

Malene
Offline
Joined: 06/03/2008
Hej som skrevet, så er der

Hej som skrevet, så er der en gruppe på FB der hedder forældre med handicap ... Jeg mener Jonna og andre i gruppen holder en mødregruppe i kbh området (blev ikke en del, da der er så langt fra Nordjylland)

Jeg er selv medlem af en "almindelig" mg og det kan sagtens lade sig gøre. Der er et af medlemmerne vi ikke kommer hos, da det ikke kan lade sig gøre for mig. Det har man lige som "affundet" sig med.
Hos de andre kan jeg heller ikke selv komme til, at skifte. Men det klarer de andre mødre i en ruf.

Jeg håber du har fået blod på tanden, og bare finder/søger en mg. Ikke nødvendigvis en, hvor de andre har et handicap.

Prøv evt at høre Albertes sundhedsplejerske. Olivers sammensatte os.

ellers skriv en pb.

silje
Offline
Joined: 11/07/2008
Hej igen Tak for gode input

Hej igen

Tak for gode input - jeg vil se, om jeg ikke kan bruge noget af det! ;0)

Malene, ved du forresten, om der blev gjort alvor ud af den der mødregruppe, vi talte om på et tidspunkt??
Jeg har ikke rigtig haft lyst til/brug for/ trang til at komme i en sådan gruppe tidligere, men nu kan jeg mærke, at jeg nogle gange er ved at blive ret bims af, kun at være hjemme med Alberte, og så kan det vel ikke skade at høre lidt om andres erfaringer! (Vel Silje.......)
"Problemet" er jo bare, at mange mødregrupper er hjemme hos folk, og at der jo ofte er nogen, der bor højere end stueplan, og at der ikke altid er elevator.

Ved nogen forresten, hvordan "tingene" fungerer i Kbh's kommune contra Tårnby? Bedre, værre eller det samme? Vi skal nemlig flytte, og så er det jo ret godt at vide!! ;0)

Med venlig hilsen

Silje F Bang

mangorossa
Offline
Joined: 24/05/2008
Jeg brugte en snuglisele,

Jeg brugte en snuglisele, den støtter nemlig op omkring hovedet. Ved sgutte om de fåes længere :-)
Da barnet blev stort nok til at sidde sikkert, fik jeg monteret en cykelstol på et stativ bag på minicrosseren.
Hvis det har interesse er du velkommen til at kontakte mig.
venligst Sus

tres femoghalvfjerds otteog tyve nul tre

George
Offline
Joined: 02/06/2009
Hvis en far i kørestol må

Hvis en far i kørestol må blande sig, Så brugte jeg autostolen på skødet da vores datter var lille og vi skulle ud af huset, indendørs brugte jeg en foret plade som hun lå på. Da hun kunne sidde selv havde jeg et søskendesæde fra en barnevogn på skødet, i det kunne hun spændes fast og sad sikkert.

Mvh Michael (George)

P.s. kontakt mig endelig hvis flere "skøre" påfund mangles....

Malene
Offline
Joined: 06/03/2008
Hej Silje Det kan ikke

Hej Silje

Det kan ikke rigtig sammenlignes med min situation, men jeg fik bevilliget sådan en speciel sele. Jeg fik den så aldrig, da bevillingen kom ½ md før guffas var for stor til, at sidde i den. Du skriver du ikke kan få slyngen til at fungere rigtig, hvis det er en ringslynge el. lign vil jeg faktisk formode det er den bedste løsning (jeg overvejede også, og fik den også bevilliget. men jeg sidder i manuel og alt det stofværk ville nemt komme i kambolage med mine hjul.)

Jeg kontaktede faktisk de søde piger på slyngebarn.dk og de var utrolig behjælpelige. Men inden jeg fik afsprøvet alle deres idéer, havde problemet faktisk løst sig selv.

Min næste prøve: Jeg tror jeg vil have sådan et velcrosele, som nogle bruger til at spænde sig fast i kørestolen med. Da Knejten er 20 mdr nu, og godt lige kan finde på at hoppe af i farten hvis han ser noget spændende.

Håber du kan bruge noget af det, ellers er du mere end velkommen i http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=50071389201&ref=ts hvor der er en del kompetente mødre i kørestol du kan spørge

Mange hilsner Malene