Foredragsholder

malene80
Offline
Joined: 05/05/2009

Er der nogen der har forslag eller kendskab til hvordan jeg kommer igang med at komme ud og fortælle om mit liv som kørestolsbruger?
Hilsen Malene

Rita Christensen
Offline
Joined: 16/01/2011
Alma,..du er for sej :-)

Alma,..du er for sej :-)

AlmaHøjfeldt
Offline
Joined: 19/05/2009
Alma Kunne også tænke mig

Alma
Kunne også tænke mig at komme ud og holde foredrag, men er begrænset af kun at have en Mini crosser den kommer man jo ikke så langt på.
Vil nu heller ikke snakke om hvordan det er at være mig. Men nok mere som peptork, om hvor svært det er at erobre liv tilbage. Om hvor svært det er at bede om hjælp. Om hvad pørørende kan gøre for at hjælpe. Om det phygidke og fysiske, når ens liv pludselig bliver ændre redikalt. Samt give nogle af de redskaber, jeg har gjort brug af. Og håbe på at få, nye redskaber at gøre brug af.
Vil nu heller ikke tage noget for det, men bare bruge det som noget posetiv, og sprede kenskabet til (Sån nogen som os.)

Thomas (not verified)
Er du trafikskadet og under

Er du trafikskadet og under 35 år, så er det lige til højrebenet at blive trafikinformatør: www.trafikinformator.dk

Hvad er dit budskab?
Hvem er din målgruppe?

Hvis det er planen at leve af det, så skal du være god, kendt og i det rigtige bureau - og helst have skrevet en bog, deltaget i et par reality-shows og se hammergodt ud.
Mindre kan nok gøre det, men så skal du have et budskab, en fortælling folk gider at høre på og de første mange foredrag må du nok forvente at holde helt gratis (bortset fra et par flasker rødvin og en blomst).
Men hvis du kan lide at være på, så er det fedt. Jeg har selv været trafikinformatør i mange år og det giver ligeså meget til mig, når det er godt, som tilhørerne får ud af det. Så bare klø på, skriv et foredrag, pin din familie med det, skriv det om, pin dine venner, skriv det om og tag så ud i den lokale ældreklub el.lign. og pin dem. Når de ikke ser så forpinte ud længere og du selv har en tro på, at det er godt det du fortæller og at tilhørerne får noget ud af det, så er det tid til at sprede det ud.
Når først du har holdt 10 gode foredrag, så begynder folk at snakke om det og så ringer de første måske for at hyre dig.

Dette var ikke for at skræmme dig væk, kun ment som gode råd.