smerter

penny
Offline
Joined: 06/04/2009

Jeg kunne godt tænke mig, at vi fik en debat om hvordan de forskellige medlemmer behandler deres smerter. Vi har dem alle - mere elle mindre - så det behøver vi ikke skrive om her, men hvad gør vi for at forsøge at holde dem nede.
eller skal vi sige, glemme dem for en stund. F.ex. gå tur, mortionscykel, gymnastik, svømme, ser spændende film, ect. ???????
Kom med forslag som på en eller anden led måske kan få, om ikke andet, så blot en person til at føle lidt færre smerter, uden vi altid skal ty til piller.
Jeg er godt klar over at, der vil være ting som bestemt ikke alle kan anvende, men lidt har også ret. Det er hårdt at skæbnen har ramt os, og vi må finde et helt ny måde at leve vores liv på. Men hvor er der mange der hver dag lever med smerter. Jo flere mennesker jeg fortæller om mit eget problem, jo flere ser jeg går og skjuler deres smerter for omverdenen.
Andres elændighed kan vi ikke bruge til noget, men måske vi kunne foreslå ting der kunne gøre deres dag bare lidt gladere.
Mange hilsner til jer alle Penny

AlmaHøjfeldt
Offline
Joined: 19/05/2009
Alma Hej vil lige vidre give

Alma
Hej vil lige vidre give en god erfaring jeg har med en spesial underlag/madras.
Den er fra Bio Teknik. Østerløkke 20. 6091 Bjergt. tlf der til er 75577400.
Navnet er: Magnomedan D400 A B
Jeg anede ikke en sådan eksisterede, før vi fandt den i min mors seng, da vi tømte hendes lejlighed. Først troede vi det var noget mod jord stråler. Men da vi så på boksen, kunne vi jo se den var til alt andet end lige det.
Nu har jeg brugt den i omkring et ½ år. Prøvet flere af de intevaller den kan stille på,
Fundet den intevald der hjælper mig mest.
Før kunne jeg ikke have tots berøringer på mine ben, gik altid med gamasjer eller buksestrømper under mine langebukser. Da tots berøring sendte lige som kuldegys gennem mig. Nu går det fint, den kuldefornemmelse af at stå i en spand iskold vand, er også meget bedre,føler også de neogene smerter er blevet mindre.
Har prøvet ikke at bruge den i en kort periode, for at være sikker på det var den som hjalp.
Og må sige det har overbevist mig, for så kom alle symtonerne igen.

Loto (not verified)
Hej! Jeg har konstateret,

Hej!

Jeg har konstateret, at når jeg er i Afrika, er jeg ikke nær så plaget af de forskellige gener, jeg døjer med herhjemme. Hvad der er årsagen til dette, ved jeg ikke. Det kan være varmen, et andet/lavere aktivitetsniveau som følge af, at jeg ikke selv skal stå for madlavning, oprydning osv., eller det kan være det forhold, at jeg psykisk er glad og godt tilpas, fordi det bare er fedt at være i Afrika.

Jeg ved godt, at denne form for "smertebehandling" er vældig dyr og tidskrævende og ikke dur i det daglige, medmindre man som nogle gør, tager konsekvensen og flytter derned. Jeg nævner det alligevel her, fordi tre uger en gang imellem uden eller med meget færre smerter giver et tiltrængt pusterum, som jeg i hvert fald personligt kan leve højt på i længe.

 

Lotte

wheelie66
Offline
Joined: 18/12/2008
Jeg læste lige at du er

Jeg læste lige at du er meget miindre plaget af smerter når du er i Afrika. Dette kan jeg godt genkende, dog er det Thailand jeg tager til.
Jeg har altid meget mange smerter når det er koldt, så derfor tog jeg 4 måneder til Thailand for at prøve om det virkelig ville hjælpe på mit helbred, og kan kun sige at det var helt fantastisk (er lige kommet hjem til DK), jeg kun endda helt undvære den medicin jeg ellers for for nerougene smerter.. Så i fremover vil jeg nok opholde mig i thailand ca 6 måneder om året...
Jeg har lejet et lille hus derude, så jeg ikke behøver at slæbe tøj og hjælpemidler frem og tilbage hver gang jeg skal rejse. Så det vil kun være nødvendig for mig at have engangs artikler og medicin med fremover.

At opholde sig så meget i Thailand er en dyr "behandling" når man kun har pension. Men jeg kender ingen alternativer er virker tilnærmelsesvis så godt. Egentlig er det kun billetten til Thailand der koster ekstra, for når før jeg er der ude kan jeg leve utroligt billigt (kan sagtens leve for 20 kr om dagen). En retur billet koster fra 4500 kr.

Gid den Danske stat var lige som Norge hvor handicappede kan få støtte tilat opholde sig i Thailand, staten betaler Thai hjælper hvis det er nødvendig, og Norske handicappede må opholde sig hele året i Thailand uden at blive frataget en del af deres pension. I Norge har regeringen fatte at det er langt billiger at have en handicappet siddende i Thailand (eller et andet tropist land) og have det godt, end at have den hjemme i kulden hvor de har brug for langt mere behandling, medicin og pleje.

Hilsen
Brian J.

Loto (not verified)
Interessant at høre om

Interessant at høre om forholdene i Norge. Det er da lige før, jeg får lyst til at undersøge mulighederne for at flytte til Norge - for derefter at flytte sydpå..

Måske der også kunne være basis for nogle dele-huse i tropesolen, så man kan leve lidt mere privat, bekvemt og billigt end på hoteller, som i Afrika har særdeles svingende kvaliteter. Måske en tanke, man skulle pusle videre med her i det kølige danske forår.

Lotte

wheelie66
Offline
Joined: 18/12/2008
Jeg har selv tænkt tanken

Jeg har selv tænkt tanken om et "dele hus" i Thailand. Men problemet er at de fleste gerne vil være derude i perioden fra November til Marts og så vil det komme til at være helv eller hel tom resten af tiden.
Så for mit vedkommende så jeg det som billigste løsning at leje et hus permanent og så lave nogle små tilpasninger så det fungere til mig. Jeg giver 1500 kr om måneden for en lille byhus 600 meter fra centrum, med opholdsstue, 2 værelser , 2 toiletter og en micro lille køkken (man laver stort set ikke mad selv i Thailand, da man kan spise ude for 5 kr). Jeg har så selv ofret penge på en ekstra aircomdition og lidt maling af vægene. Så i fremtiden lader jeg tøj, cykel og hjælpemidler blive derude, så det bliver meget lettere at rejse alene da jeg kun skal have medicin og engangs artikler med mig i kufferten.

dinguide-i-thailand
Offline
Joined: 16/03/2010
Jeg bor i et dejligt hus

Jeg bor i et dejligt hus lidt udenfor Hua Hin. Boede ellers i lejlighed inde i byen men savnede lidt udendørs plads.
Det har jeg nu fået i et herligt hus. 2 soveværelser, stue og stort køkken og 2 toiletter.
Priserne ligger fra 1200 kr om måneden og op og der er masser af huse til leje.

Camilla Jensen
Offline
Joined: 24/05/2008
Jeg har problemer med min

Jeg har problemer med min blære, den går i spasmer, er i behandling med boto, men virkningen stopper efter et ½ år, Men når jeg får smerter tyr jeg altid til min varme pude. Den gør underværker.