Uro i benene

Camilla Jensen
Offline
Joined: 24/05/2008

Jeg har nu oplevet et par gange at have en frygtelig uro i benen. Har provet at streke ud, hæve benene og ligge varme omslag på.
Nogle der har ider til hvordan jeg kommer dette problem til livs?

Loto (not verified)
Hejsa! Jeg kender også

Hejsa!

Jeg kender også til problemet. Jeg har hørt, at det kan hænge sammen med overanstrengelse stres osv., men jeg har nu ikke selv kunnet finde en tydelig sammenhæng. Jeg kan løse mit problem ved at rejse mig op, men det er det jo så ikke alle der kan, og det er selvfølgelig også træls, når man faktisk gerne vil ligge ned, fordi det er for hårdt at stå...

Lotte

Camilla Jensen
Offline
Joined: 24/05/2008
Jeg har brækket L1, for

Jeg har brækket L1, for 3½ år siden.

rl
Offline
Joined: 24/05/2008
Hvad er din skade hvis jeg

Hvad er din skade hvis jeg må spørge? For umiddelbart lyder det du beskriver som spasmer. Dem har jeg selv mange af, og de kan holdes nede vha. medicin.

/Martin Lauridsen

Camilla Jensen
Offline
Joined: 24/05/2008
Hej martin Ja det er mega

Hej martin
Ja det er mega svært at forklare, men hos mig er det oftes når jeg kommer i seng og ligger stille. Så føles mine ben som om de hopper, og jeg ligger også og bevæger dem for at få dem til holde op.
Jeg kan ikke sige hvorfor et ben der er værst, synes ikke der er forskæld på dem.

rl
Offline
Joined: 24/05/2008
Hej Camilla. Hvordan vil du

Hej Camilla.

Hvordan vil du beskrive den uro? Jeg har nemlig også noget af det ind i mellem, men jeg synes det er svært at forklare hvordan det føles. Ved mig er det som om jeg er nød til at flytte rundt på mine ben hele tiden. Jeg vil ikke sige det trykker i dem, men så alligevel på en måde. Ja som sagt meget svært at forklare ;)

Det er specielt mit højre ben den er gal med, og det er kun nogle dage. Ind i mellem kan det være galt en hel dag, og andre gange fortager det sig i løbet af dagen..

/Martin Lauridsen