Begyndelsen er altid svær!

sehested
Offline
Joined: 22/05/2008

Nervesmerter, neurogenesmerter disse to ord var ikke ligefrem nogle jeg havde forventet skulle invalidere min tilværelse mere end den allerede var, da jeg kom til skade!!
Da jeg lå på Paraplegien efter min skade, prøvede jeg så vidt muligt at tænke positivt, og bildte mig derved ind, at nu var der kun en vej frem.
Jeg kunne kun blive bedre fysisk ved træning og så ville mine færdigheder med balance og agerende som handicappet også forbedre sig hen ad vejen.
Det gjorde de skam også, men jeg skulle også blive meget dårligere fysisk end jeg var på Paraplegien.
Det startede om foråret lidt over et år efter jeg var kommet til skade, idet at jeg begyndte at få en brændende fornemmelse i min højre hånd og håndled. I starten kørte jeg ned på skadestuen og fik det røntgenfotograferet, og da jeg havde fået gjort det en, tre til fire gange måtte jeg jo til at indse at der altså ikke var noget, der var brækket eller llignende.
Det tog mig et helt år før jeg blev henvist til en smerteklinik, som kunne give mig nogle præparater som kunne tage toppen af smerterne. Jeg har nu haft nervesmerter i tre år, men har stadigvæk mange spørgsmål og mangler at dele mine erfaringer med nogen, selvom jeg er tilknyttet en smerteklinik. Derfor vil jeg som en del af Gå Johnny og RYK starte en ny sektion her på vores debat forum på ryk.dk under navnet smerter.
Når det bare hedder smerter er det fordi alle med skulder eller mavesmerter eller lignende også skal være hjertelig velkommen!!
Velkommen til ...

Ken
Offline
Joined: 20/03/2009
Endelig blev der oprettet et

Endelig blev der oprettet et forum for os der er ramt af smerter.... Jeg går ud fra, at typen af, og årsagen til, smerterne er irrelevant for deltagelse i debatten i dette forum..... Bare det at man er ramt af kroniske smerter må vel kvalificere een til at kunne deltage her....det håber jeg da i det mindste meget på....Ellers hører jeg jo nok noget om det fra "nogen"....smiler lunt.....

Jeg vil indledningsvis ikke skrive så meget, jeg ville blot kvittere for artiklen i RYK nr. 1, 2009, (side 24 og 25), Det er, for mig, en rigtig god artikel med interessante oplysninger, og da oprettelsen af dette nye forum bliver nævnt i artiklen, ville jeg lige "kigge ind" for nysgerrigt at "snuse lidt rundt" samt takke den person, der har taget initiativ til at få oprettet et sted for "sådan nogle som os"......smiler... Den tak har jeg nu fremført, endda en stor og hjertelig een af slagsen, så jeg tror at jeg vil slutte for nu, i håbet om, at vi her får et godt sted at søge hen når vi har brug for samvær og kommunikation med "ånds-fæller"....smiler...

Stor hilsen til alle herinde med ønsket om, at I alle får det indhold og udbytte ud af dagen i dag, som I kunne ønske jer i et øjeblik af "vanvid".... smiler....
Held og lykke derude....
Mvh Ken

mangorossa
Offline
Joined: 24/05/2008
Det synes jeg er super

Det synes jeg er super godt.
Jeg tror nemlig at vi er mange der går rundt med "underlige" smerter og fornemmelser, som kan være svære at dele med andre ikke rygmarvsskadede, for de aner jo ikke hvad vi taler om.
venligst Sus