Et skrummel af en kassebil

Malene
Offline
Joined: 06/03/2008

Nogen der har et skrummel af en Renault Master(eller tilsvarende størrelse), som ikke har parkeringssensor. Hvordan går det? Jeg er ikke vild med, at skal ud i sådan en stor bil i forvejen. Men omstændighederne kræver det desværre bare. Men at skal ud i den uden sensor, det kan jeg da slet ikke overskue.

Handicapbusser
Offline
Joined: 30/01/2009
Hej Malene, Som du rigtigt

Hej Malene,

Som du rigtigt skriver kan det føles som en ordentlig kasse at komme op i, og du er ikke den eneste der synes det. Jeg vil også sige at mange når de har kørt i den 15 minutters tid ikke tænker over det mere... Men hvis du er meget ked af størrelsen, findes der jo også alternativer, som Renault Trafic/ Opel Vivaro, de koster lidt mere, ca. 10.-15.000, men du får meget for pengene ud over en mindre bil, og du skal jo "leve" med den de næste 6 år.

Vedr. p-sensor, så er det som tommelfingerregl altid billigst at bestille bilen hjem med p-sensor fra fabrikken, koster ca. 2.500 inkl. moms. Kan godt se at nogle af de links som de andre har givet dig er billigere... Men husk der kommer montering oveni.

Jeg ved ikke hvor i landet du kommer fra, men kommer du til Århus på et tidspunkt, så har vi en Renault Master stående opbygget med håndbetjening mm. som du er meget velkomme til at "prøve af", uden du forpligter dig til noget, du kan bare kontakte mig.

Med velig hilsen
Jesper Skov
HandicapBusser Center Vest
Tlf.: 87 31 46 02
www.handicapbusser.dk

wheelie66
Offline
Joined: 18/12/2008
Prøv evt :

Prøv evt : http://www.sikkerparkering.dk/?gclid=CLfs-LK5opkCFQqF3godci7dqA
Eller http://kinapriser.dk/open1/openosc/openosc/parkeringssensor-bakkamera-6-...

Systemet med bak kamera (med night vision) og 6 tommer skærm i bagspejl kunne måske være en god løsning til dig.

Hilsen
Brian J.

Niels Horsbøl
Offline
Joined: 04/06/2008
Jamen hvorfor får du så

Jamen hvorfor får du så ikke bare en monteret?
Det fåes til næsten alle biler i dag.
Spørg din bilforhandler - han kan hjælpe dig.