Florida

Mikkel Lange
Offline
Joined: 25/02/2009

Jeg har læst om acess-villas på DHF's hjemmeside. Jeg synes det lyder som alletiders mulighed for at få en god ferie med de rigtige hjælpemidler. Jeg er interesseret i at høre om nogen har prøvet det?
Jeg kan være lidt bekymret for at booke gennem et engelsk bureau, som jeg iøvrigt ikke kender noget til.
Så skriv endelig hvis nogen kender mere til det.

wheelie66
Offline
Joined: 18/12/2008
Det her er også en fin

Det her er også en fin mulighed http://www.accessiblefloridavillas.com/index.htm

Hilsen
Brian J.

wheelie66
Offline
Joined: 18/12/2008
Med mindre du har behov for

Med mindre du har behov for ekstra handicap hjælpemidler som bækken/bruse stol, elseng, m.m.. så er der masser af muligheder for bolig til en del billiger pris.
Der finder en del boliger som er meget handicap venlige i Forida, og desuden er de fleste hoteller også rimelig tilgængelige.
Her er f.eks. en bolig i Disney området http://www.medicaltravel.org/housing/villas.htm ,... Via samme hjemmeside kan du leje en minivan der er kørestols indretter for kun 3500 kr pr uge.

Jeg har selv været i Florida på "drive around" ferie. Vi lejede en stor Cadillac med håndbetjening og kørte det meste af staten rundt. Vi havde kun booken en overnatning i Orlando og så fandt vi ellers overnatnings steder via min bærbar pc efterhånden som vi kom frem. Det fungerede vældig fint, på nær en overnatning hvor motellet havde lovet at der var "roll in shower", men det viste sig at der var badekar i stedet ( så den ene døgn måtte jeg nøjes med etage vask).

Florida er fantastisk tilgængelig. Så det er en fornøjelse at rejse der som kørestolsbruger.

Hilsen
Brian J.