SIKKERT STED EFTERLYSES TIL PAPIRER...

Lars Hermansen
Offline
Joined: 25/05/2008

Jeg vil gerne finde et eller andetsikkert sted i Internettet, hvor jeg kan gemme alle mine private papirer, mit livstestamente, mine skatteopgørelser og andre papirer, som ikke må forsvinde. Stedet skal dansktekstet. Er der nogle, der har erfaringer, så sig endeligt til! Tænk hvis mit hus brændte????mit hus er bygget i træ. På forhånd tak!

Lars Hermansen
P.S.: Jeg har 86109701

wheelie66
Offline
Joined: 18/12/2008
Du kan stadig have filer

Du kan stadig have filer liggende rimelig sikkert hjemme på ekstern harddisk... iosafe.com laver nogle harddisk kabinetter der er 100% vandtætte og kan klare 850 grader varme.
http://www.altomdata.dk/index.php?module=Pagesetter&func=viewpub&tid=1&p... , de koster vist fra ca 900 kr

Hilsen
Brian J.

hugo.nathan
Offline
Joined: 21/09/2008
Hej Lars, e-boks er en

Hej Lars,

e-boks er en mulighed men det er ganske dyrt. Skal du have gemt f.eks. 1 giga byte kommer du af med en formue hos e-boks. Nu kan 1 gigabyte lyde af meget, men ret mange billeder fylder 1 - 3 megabyte så op i mod 1 giga kommer du let.

Derimod har jeg - indtil videre - gode erfaringer med BOX.NET. Hos BOX.NET er de første 1 gigabyte gratis. TDC har også en service hvor de første 1 gigabyte er gratis men min erfaring med TDC er, at servicen er ringe og deres systemer ikke altid fungerer som ønsket. Så jeg er p.t. bruger af box.net.

Ole Jansen
Offline
Joined: 06/06/2008
Hej Lars Jeg vil da foreslå

Hej Lars
Jeg vil da foreslå at du bruger din E-Box, så kan du samtidig blive fri for alle de der rudekuverter, fra bank, skat, kommune og alle de andre som sender opkrævninger/opgørelser, du får en E-Box her:

http://www.e-boks.dk

Alt står på Dansk, og du har adgang døgnet rundt.

Hilsen
Ole Jansen