hel/delvis gående

Anonymous

Hej!

Johnny Walker, RYKs udvalg med fokus på rygmarvsskadede med gangfunktion, vil meget gerne høre fra (helt/delvist) gående rygmarvsskadede. Mød op på det kommende weekendseminar (det er altså ikke kun for kørestolsbrugere, selvom vi stadig er i mindretal) eller giv dit bud her på debatten om, hvad du gerne vil, at foreningen skal gøre for gående. Og hvad du kan gøre for foreningen...

 

Vi er faktisk en del efterhånden, så lad os da få så meget gavn og glæde ud af hinanden og foreningen som muligt.

 

Giv lyd!

 

Lotte Tobiasen

melanie
Offline
Joined: 31/01/2009
hej. jeg vil gerne vide

hej.
jeg vil gerne vide noget mere om weekedseminar ... jeg er en kvinde på 25 år, som har en av maltformation på ch 4-6, jeg fik en blødning i rykmarven for 14 år siden og blev lam , men fik det meste af min førlighed tilbage.. så jeg kan godt gå men bruge også kørestol som hjælp når mine ben bliver helt umulige..
jeg har mange af de samme skade som folk der er kommet til skade og har fået en rykmarvsskade, problemet er at man kan ikke se det på mig, andet ind jeg halter lidt på det ene ben og går med en stok. (folk tror altid på jeg har stået på ski eller ligene)
så jeg skal kæmpe min kamp hver gang jeg skal søge ting hos kommunen.
min alder gør det bestemt hellere ikke tingene nemmere,

lottetobiasen (not verified)
Hej Melanie! Det, du

Hej Melanie!

Det, du skriver, har vi hørt andre fortælle. Det kan godt være, at du i dagligdagen føler dig alene med dine problemer. Sådan har jeg det også, men du er i hvert fald ikke alene, og derfor kan jeg kun meget opfordre dig til at møde op til arrangementerne i RYK, både de "almindelige" og dem, der er arrangeret af Johnny Walker.

 

Du kan læse mere om forårsseminaret ved at klikke på "Hold da helt ferie" under "aktiviteter" til højre her på siden. Der var tilmeldingsfrist i onsdags, og jeg ved ikke, om du kan nå at melde dig til, men du kan da prøve.

 

Johnny Walker holder et møde lørdag eftermiddag på seminaret kun for gående, og der er der i hvert fald plads nok, så bor du i nærheden af Grenå, kan det være en mulighed kun at komme til mødet, hvis du ikke kan komme med på hele seminaret. Skriv til os på johnnywalker@ryk.dk eller ring til mig på 86 29 40 70, hvis du er interesseret

 

Ellers kan jeg fortælle dig, at vi afholder en temadag i Hornbæk den 18. april om forebyggelse af slidskader m.m.

 

Er du interesseret i at modtage nyheder fra Johnny Walker på mail, kan du tilmelde dig vores nyhedsmail på johnnywalker@ryk.dk.

 

Ellers kan du også læse mere på www.ryk.dk/walker.

 

Mange hilsner

 

Lotte Tobiasen