botox og bivirkninger

anne larsen
Offline
Joined: 28/12/2008

Er der nogen der har erfaring med botox behandling i blæren? Jeg søger oplysninger om bivirkninger, - specielt muskelslaphed/manglende kræfter til forflytninger. Jeg er mor til søn på 21 der er tetra efter ulykke i juli 07. (har fået 2 indsprøjtninger nu)

Med venlig hilsen Anne Larsen

Camilla Jensen
Offline
Joined: 24/05/2008
Jeg har fået Botox i

Jeg har fået Botox i blæren i gang, og hvilken virkning. Jeg havde ikke fået en normal søvn i 1½, pga blære kramper, år da jeg fik indsprøjtningen. men der gik kun et par uger efter inden jeg kunne mærke virkningen. Nu står jeg og skal have botox 2 gang. Men da virkningen stopper efter ½år ved mig, skal jeg har jeg fåetr tilbudt en enden operation, hvor de flækker blæren og syr noget tarm på. Nogle der har prøvet det?

Hen®ik
Offline
Joined: 10/10/2008
Hejsa Anne Jeg er

Hejsa Anne

Jeg er paraplegiker og har fået botox ikke i blæren, men i mit ene ben, er ben amputeret og sikke det virker, har både en baklonfenpumpe og tager piller, men det hjalp ikke på mine spasmer, før jeg begyndte at få botox injektioner i lår og læg muskler og sikke de hjalp, næsten fra den ene dag til den anden var der ro.

Har slet ingen bivirkninger af botox, så helt klart thumps up for det mirakel middel, kan klart anbefale det, til spasmer i ben.

Hen®ik

Strandqvist
Offline
Joined: 15/06/2008
Jeg har lige behov for at

Jeg har lige behov for at komme af med min vrede over Botox-emnet.

Er vred, frustreret, og i grunden godt gammeldags sur over at der skal gå så lang tid fra man kontakter personalet og siger "at nu er det tid" - så går der rask væk 14 dage inden man får selve tiden, som jo naturligvis ligger 6-8 uger ude i fremtiden...

Jeg føler lidt at botox-patienter bliver set på som værende mindre-vigtige, men ved de overhovedet hvordan det er at være os?

Selvfølgelig kan aflysninger forekomme, men at ventelisten er så lang, tyder jo på at de generelt har sat for lidt tid af til det.

Lars Hermansen
Offline
Joined: 25/05/2008
Jeg har prøvet Botox i min

Jeg har prøvet Botox i min venstre bøjemuskel for ca. et halv år siden. Det havde desværre ingen virkning. Jeg har været kørestolsbruger i ca. 37 år. Jeg have aldrig fået Botox i blæren.

Lars Hermansen

melanie
Offline
Joined: 31/01/2009
hej anne. jeg har fået

hej anne.
jeg har fået botox i ca 2 år, og det er bedste jeg har prøvet :) jeg har ikke fået bivirkninger af det...
jeg har smerter samme dag det bliver lavet, men jeg bliver altid hurtig frisk igen :)
jeg begyndte at få botox fordi jeg havde mange blære spasmer og utroligt mange smerter ,
og det har botox helt sikkert lavet om på...

Strandqvist
Offline
Joined: 15/06/2008
Der er bivirkninger ved

Der er bivirkninger ved alt.
Det kommer bare an på i hvilken grad man får dem.

Når jeg har fået botox, er jeg slatten et par dage, og så er jeg god igen.

Hvis man synes bivirkningerne er for store, må man huske at botox virker forbigående.Og at man så skal overveje om man vil have fornyet indgrebet.

Alternativt er der jo forskellige typer medicin som kan hjælpe, men så er det jo spørgsmålet hvor stor forskel der er i effekt.

mangorossa
Offline
Joined: 24/05/2008
Hej Anne Jeg får botox ca

Hej Anne
Jeg får botox ca en gang om året og ja der kan komme bivirkninger. Jeg oplever at jeg de første 2-3 mdr. efter ingrebet har en smule nedsatte kræfter. For mig er det ikke mere end jeg kan klare det og jeg vil hellere klare de par måneder og så skal undgå alle de toiletbesøg og våde bleer.
Men det er noget andet som tetra, specielt hvis han klarer mange ting selv, det kan blive fatalt, så han ikke selv er i stand til at klare sig.
Jeg ved at en kvindelig tetra ( mener hun er c5) fik manglende kræfter og kunne derved ikke klare sig selv, hun fik oveni en depression.