Fertilitet

Christian77
Offline
Joined: 10/12/2008

Jeg er interesseret i andres erfaringer med hensyn til at få børn.
Min kæreste og jeg ønsker at få et barn. Jeg er en mand og sidder i kørestol. Det bevirker at man får det varmere i skridtet og derved bliver ens sædkvalitet dårligere.

Er der nogen som har erfaringer i vil videregive. Jeg er især interesseret i hvordan man undgår meget varme ved pungen. Det være sidestilling, særlige hjælpemidler, fertilitetsbehandling osv.

Håber nogen kan hjælpe. Jeg er interesseret i alle andre erfaringer også.

Jeg er ved at undersøge om man kan udvikle et hjælpemiddel som kan køle i skridtet men rent teknisk er jeg ikke ekspert.

aa
Offline
Joined: 22/05/2008
For bare et par år siden

For bare et par år siden mente danske lægelige eksperter ikke, at varme skulle forringe sædkvaliteten. Dengang antog man, at det måske kunne skyldes nogle kemiske forhold i sædvæsken. Om det er sket noget nyt i opfattelsen, ved jeg ikke.

Mulighederne for at blive far som rygmarvsskadet er beskrevet i RYKs "Para- og tetraplegi - håndbog for rygmarvsskadede" 

 

admin
Offline
Joined: 09/02/2012
Hvilken pude sidder du

Hvilken pude sidder du på?
En gelépude, som Jay, bliver meget varm, mens en Stimulite er meget ventilerende og dermed køligere.
Og så findes der altmuligt ind i mellem, så måske kan et pudeskift hjælpe på varmen.

hmn
Offline
Joined: 20/07/2008
Hej Jeg er kørestolsbruger

Hej

Jeg er kørestolsbruger siden 1976. Vi har fået to piger, som igag er, 30 år og 1 på 29 år (1½ års mellemrum), Da jeg havde brækket halsen C4 - C5, vidste vi ikke om vi kunne få børn, så vi provede ikke på at undgå at blive gravide. Det gik meget hurtigt med den første. Jeg fik at vide at min sædkvalitet sandsynligvis ikke ville blive ved med at være af lige så god kvalitet, som da jeg lige var kommet. til skade. Derfor valgte vi så at prøve på at få et barn mere og det kom næsten med det samme Jeg husker ikke navnet på den sidepude jeg brugte på daværende tidspunkt, men det var en ganske alm. skumpude.
I dag har vi 3 børnebørn, indtil nu. Alle drenge.

MVH og held og lykke fra
Aase og Hans

Christian77
Offline
Joined: 10/12/2008
Jeg bruger en Quadro Select.

Jeg bruger en Quadro Select. Om den er værre eller bedre en Stimulite ved jeg ikke.

Kan forestille mig at varmen har sværere ved at komme væk fra den jeg har.