Udviklingsprojekt søger personer til interview omhandlende urin-inkontinens

Neurodan
Offline
Joined: 30/09/2008

Neurodan er en implantat-virksomhed beliggende i Aalborg, der i samarbejde med Aalborg Universitet er ved at udvikle et implantat til afhjælpning af urin-inkontinens.

Vi er stadig i den tidlige udviklingsfase, og har derfor behov for input fra personer med inkontinens, således at udstyret bedre kan tilpasses en dagligdag med inkontinens.

Vi kunne derfor godt tænke os at lave nogle indledende interviews af rygmarvsskadede med inkontinens. Vi ønsker i første omgang at fokusere på personer, der selv kan varetage blæretømning, men har problemer med at nå det i tide - eller tømmer hyppigt for at undgå urinlækage. Derudover er vi interesserede i personer, der har fornemmelse af at skulle tisse (ikke nødvendigvis tissetrang).

Interview-spørgsmålene er bl.a. rettet imod det at leve med inkontinens og vil derfor gå på vandladningsmønstre, problematiske situationer og udfordringer ift. det at være inkontinent. Derudover er vi interesserede i tanker angående evt. udstyr til afhjælpning af inkontinens og hvor langt, man evt. vil være villig til at gå f.eks. i forhold til kirurgiske indgreb.
Interviewene er godkendt af Datatilsynet (J.nr. 2008-41-2313).

Har du spørgsmål til noget af ovenstående, er du meget velkommen til skrive eller ringe til mig!

Evt. interesserede kan henvende sig her på siden, mail eller telefon, hvor vi så kan aftale tid og sted for interview – jeg kører gerne efter det.

Håber nogen er interesserede i at hjælpe os!

Med venlig hilsen

Dianna Mærsk Christensen, Neurodan A/S
Direkte nr.: 99337075/20694586, mail: dmc@neurodan.dk