Min historie

Alenemor – fuld fart fremad

Ann er alene med sin søn på tre år. Det har ikke altid været nemt, men hun klarer det, bl.a. takket være en hjælpeordning.

Læs mere.

Mit hjem skal ikke ligne en hjælpemiddeludstilling

Det er ikke nok, at hjælpemidlerne er praktiske og en hjælp i hverdagen. De skal også være pæne at se på, mener Frederik.

Læs mere.

Den svære start med hjælpemidler

Lotte havde svært ved at erkende nødvendigheden af hjælpemidler. I dag er hun glad for dem, og livet er blevet lettere.

Læs mere.

Lækker i kørestol!

Jo bedre Frederik fik det med sig selv, jo mere positivt mødte omgivelserne ham.

Læs mere.

Kørestol hjælper på selvopfattelsen

Kørestolen giver Lotte større selvsikkerhed, og omverdenen møder hende mere positivt, end den gjorde før tiden med kørestol. Alligevel vælger hun den fra i mange situationer.

Læs mere.

Stil krav til dine hjælpemidler

Den første kørestol, Lotte fik bevilget, fik hende til at føle sig gammel og utjekket. Det var et slag i ansigtet for hende og fik hende til at stille krav til den næste.

Læs mere.

At slingre som en beruset - når man ikke er det

Når balancen svigter, gør selvværdet det også. For hvad er det lige, omgivelserne tænker?

Læs mere.

Depression og selvmordstanker

Frederik oplevede i starten besvær med at få den rette hjælp. Med rygmarvsskadens begrænsende konsekvenser kom depressionen og selvmordstankerne.

Læs mere.

Jeg betaler gerne selv for at få en større frihed

I stedet for at vente på kommunen har Anne taget skæbnen i egen hånd og selv finansieret de hjælpemidler, hun har brug for.

Læs mere.

Kørestol med fede fælge

Det var meget grænseoverskridende for Anders at få en kørestol, men den positive feedback, han får, overskygger langt følelsen af at have givet op.

Læs mere.

Kørestolen er min ven

De første hjælpemidler var svære at acceptere, men nu nyder Susanne de muligheder for et aktivt liv, som hjælpemidlerne giver hende.

Læs mere.

Jeg er blevet en bedre far

Frederiks søn på 10 år er kommet øverst på listen over prioriteter. Aflastning er med til at give Frederik det fornødne overskud til at være en god far.

Læs mere.

Sad i går - går i dag

Tanken om en "spasserbil" var fjern for Jeanette Milo. Hun mente, at en lille, smart bil kunne dække hendes behov. Men en Opel Vivaro og en minicrosser var det helt rigtige, også selvom hun kan gå over korte afstande.

Læs mere.