Mand med rygmarvsskade? Jeg vil gerne tale med dig!

lærke vildlyng
Offline
Joined: 13/11/2015

Et mindre forskningsprojekt om mænd med handicap efter ulykke eller sygdom søger deltagere til interview. Interviewene vil blive brugt som materiale i en opgave på sociologis kandidatuddannelse på Københavns Universitet, og de vil vare fra 30 minutter til en time.

Alle deltagere vil være anonyme, og interviewet kan foregå hvor det passer dig. Mænd af alle aldre og med alle former for handicap er velkomne til at henvende sig.

Om projektet:

Projektet skrives som en del af kandidatuddannelsen på sociologi ved Københavns Universitet. Projektet interesserer sig for mænds oplevelser af deres liv, efter at de har fået et handicap som følge af sygdom eller ulykke. Projektet er baseret på interviews med mænd af varierende alder og med varierende handicap, og fælles for interviewene er, at de centrerer sig om de oplevelser og emner, interviewdeltageren selv finder relevante.

Om mig og kontakt:

Mit navn er Lærke Vildlyng, og jeg er ved at afslutte min kandidatuddannelse ved Københavns Universitet. Jeg har selv erfaring med erhvervede handicap gennem min rolle som pårørende til min kæreste, der fik en hjerneskade i forbindelse med en alvorlig trafiklykke for et år siden.

Jeg kan kontaktes på: Telefon: 42 72 02 46 (ring eller sms) og på email vildlyng@gmail.com. 

Jeg ser frem til at høre fra dig!