Livet går videre

- en serie i fem afsnit

Livet går videre handler om den barske virkelighed, der rammer mennesker, der bliver rygmarvsskadede. Men den handler også om håb og tro, og om generobring af livet med nye udfordringer, selvværd og glæde.

Livet går videre er en hudløs og nærværende fortælling om to unge mænd, der begge forulykker og bliver rygmarvsskadede. I serien følger vi dem under genoptræningen på Paraplegifunktionen i Viborg og er med, når de stilles overfor deres livs nye udfordringer; fra kampen om at komme til at gå igen til dagligdagens udfordringer med toiletbesøg og påklædning. Kampen viser sig længere og vanskeligere end først forventet, og de to mænds vej udvikler sig vidt forskelligt. Undervejs får vi svar på de mange spørgsmål, de og deres pårørende stiller til fremtiden; job, bolig, sexliv og parforhold. Serien følger dem hele vejen til udskrivelse og den første tid hjemme, hvor livet har fået en ny dimension; fra dagligdagens mange praktiske gøremål til strategier på det mere følelsesmæssige og personlige plan.

Livet går videre anbefales i særdeleshed til nye rygmarvsskadede og deres pårørende, studerende indenfor social og sundhedsområdet samt fagpersonale, der arbejder med rygmarvsskadede.

Ulykken • Dommen • Erkendelsen • Tilbage til hverdagen • Det nye liv

”Livet går videre” er en serie i fem afsnit produceret af TV/MIDT-VEST, 2008.
Tilrettelæggelse: Journalist Nicki Quist.
Foto: TV/MIDT-VEST.
Serien udlånes af RYK - Rygmarvsskadede i Danmark.
Lån af DVD er gratis mod forsendelse og porto kr. 25.
Låner forpligter sig til returnering senest inden 1 måned.

Udfyld formularen nedenfor.
Ønskes ”Livet går videre” til en bestemt dato, noter venligst på formularen.