Livestreaming fra generalforsamlingen

BREAKING NEWS

LIVESTREAMING af Politisk debat på RYKs generalforsamling

 

Kære medlemmer

 

Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at den politiske debat på RYKs generalforsamling vil blive live streamet. Det gør, at selv om man ikke fysisk er tilstede, så har man mulighed for at følge debatten, man skal blot trykker sig ind på nedenstående link, når debatten går i gang:

 

https://www.prosonas.dk/portfolio-items/ryks-generalforsamling-2019/

 

Vi har sporet os ind på relevante temaer som bl.a. retssikkerhed, tilgængelighed, merudgifter og økonomi, som med sikkerhed vil blive berørt, når de 8 politikere indtager scenen.

Det er en stor glæde at kunne byde alle RYKs medlemmer indenfor til en vigtig debat og ser frem til en inspirerende og givende dag, hvor distancen ikke er et issue. 

Der vil blive mulighed for at sende spørgsmål via RYKs facebook side, men vi kan desværre ikke love, at alle spørgsmål bliver stillet.

 

Lodtrækning om gavekort blandt deltagere i spørgeskemaundersøgelsen

Spørgeundersøgelse om blære og tarm ligger på RYKs hjemmeside, og skulle der stadigvæk være nogen, som gerne vil være med i lodtrækningen, og som ikke har udfyldt skemaet, så er det om at komme til tasterne. Der bliver nemlig på generalforsamlingen trukket lod om de første 6 præmier blandt dem, der har udfyldt skemaet. Det handler om et sommerhus ophold i en uge ved Egmont Højskolen og 5 gavekort a`500 kr. sponsoreret af Coloplast. 

 

Når undersøgelsen slutter, vil der blive trukket lod om yderligere 5 gavekort a´500,00, som AutoMobil v/ Michael Noer har sponsoreret.