LANDSFORMANDEN GÅR I RETTE MED SOCIALMINSTEREN: NU SKAL DER HANDLES

I starten af denne uge kom socialminister Astrid Krag i Altinget med en udmelding om, at vi på handicapområdet skal væbne os med tålmodighed, fordi der ikke er nogen ’snuptagsløsninger’. Landsformand Susanne Olsen tog torsdag til genmæle.

08. nov. 2019

Nu vil vi have handling og ikke flere tomme ord, siger landsformand Susanne Olsen torsdag i Altinget.
"Situationen for vores medlemmer er mange steder så desperat, at vi er nødt til at se handling her og nu," siger Susanne Olsen.
Socialminister Astrid krag forsøger ifølge landsformanden at neddæmpe forventningerne til de løsninger, som er nødvendige – for eksempel for mennesker, som får frataget deres hjælp på grund af den mangelende overvågningshjemmel på § 95 - ved at tale om, at der ikke findes nogle snuptagsløsninger på handicapomrpdet. Og selvom ministeren har ret i det, så må det ikke ende med, at ministren ikke handler.
"Hvis regereingen vil fastholde den tillid, som de har bygget op gennem valgkampen, forståelsespapiret og udmeldinger i løbet af den seneste tid, så er det tid til, at ord bliver til handling for at komme problemerne på handicapområdet til livs," siger hun.

LÆS INDLÆGGET HER