Lån til slutningen af måneden

Jan Pedersen
Offline
Joined: 21/02/2019

Hej RYK brugere,

Jeg står i en situation hvor jeg har overvejet et lån. Sagen er nemlig at økonomien har været rimelig trang her sidst på måneden, da jeg har skulle betale for terapi. Jeg har derfor kigget på denne side her, men da jeg ikke har så frygtelig meget forstand på økonomi ved jeg ikke hvad jeg som sådan skal gå efter. Jeg håber derfor at i kan hjælpe mig på vej..

Mange hilsner fra Jan

Mikkel Sørensen
Offline
Joined: 24/09/2019
Jan

Hej Jan, jeg ved godt jeg er sent ude men håber stadig du kan bruge mit svar til noget. Du kan jo altid tage et lån fra din bank, jeg ved at renterne er ret lave når man optager et lån fra sin egen bank.

Venlig hilsen

Mikkel

https://maeglerinfodk.webnode.dk/l/her-er-en-guide-til-hvordan-du/

Adam Nicolaisen
Offline
Joined: 09/11/2019
Aktiehandel

Hej Jan

Jeg vil ikke anbefale dig at optage et lån, såfremt du har for få penge sidst på måneden. I stedet vil jeg anbefale dig, at du forsøger at spare op og investere dine penge. Jeg er klar over, at det for mange kan være svært at komme i gang med dette, hvis man ikke har prøvet det før. Aktier for begyndere er dog muligt og lige så snart man er kommet i gang, så vil det hurtigt virke mere overskueligt.

Hilsen fra Adam

niklasolesenn@g...
Offline
Joined: 26/02/2019
Du ejer jo tydeligvis

Du ejer jo tydeligvis kviklånoversigt, "jan". Lige som at jeg engang besøgte forlystelsespark. Mon ikke du allerede har godt styr på hvordan og hvrledes det foregår - økonomisk er du nok ikke helt væk, men det er du moralsk. 

Godnat, Jan.