Kroniske smerter/Fantom smerter og andre kropslige ubehageligheder

Spoony
Offline
Joined: 27/04/2016

Hej Alle :)

Jeg tænkte at jeg ville tilbyde min hjælp til andre rygmarvsskade etc.

Har selv været parapletiker siden 1984 og altid haft stærke rygsmerter pga ulykken (Det sædvanlige med tre hvirvler ødelagt osv) har bruddet midt på søjlen og er helt selvhjulpet....men det jeg vil sige er at jeg altid har haft kroniske smerter, har været til adskillige undersøgelser på sygehuse og altid fået at vide der ikke var noget galt!! Men har aldrig villet tage smertestillende, så har levet med det indtil for godt et år siden..sådan var det bare for mig så :( trist men livet skal jo gå videre.

Jeg har for godt et år siden fundet ud af hvorfor alle mennesker har især kroniske smerter,hovedpine, susen for ørene, generel daglig ubehagelighed i kroppen osv.

Egentlig skyldes det meste, hvis ikke alt man kan fejle, nemlig en og samme grund.

Jeg lærte om det af en ældre dame, der ville prøve at hjælpe mig, vi blev venner og hun fandt til sin/og min overraskelse ud af at jeg havde de samme evner som hende, hvis endda ikke stærkere og mere omfattende, hvilket hun aldrig havde set eller mødt før, så jeg lærte hvad hun vidste og til min kæmpe overraskelse fik jeg selv fjernet min rygsmerter helt og aldeles, jeg er fuldstændig smertefri og har været i over et år nu.

Og jeg fandt også ud af at jeg har evnen til at gøre det for alle andre hvis jeg vil, så nu har jeg adskellige mennesker inklusiv min egen famile selvfølgelig, jeg holder ´oprettede´ som det vist kan kaldes.

Det er egentlig ganske simpelt og fuldstændig naturligt, da alt der lever er underlagt de samme universielle love (mennesker/dyr/endda planter) og det er at for at vi kan leve skal der plus og minus energi til og det modtager vi helt automatisk, minus fra jordens kerne og plus fra universet, som så bliver fordelt rundt i kroppen af de syv chakraer vi alle har i kroppen...der er bare det problem at jorden afgir meget forskellige mængder af sin minus energi, som resulterer i at de steder vi bor næsten altid har en ´ophobning´ af minus, som igen påvirker dem der bor i husene, som så igen vælter vores plus/minus balance i kroppen, fordi der bliver tilført alt for meget minus, det tipper balancen som helst skal være i ligevægt helt til minus siden, gir os smerter, gør os syge med tiden og alle mulige ting vi kan fejle.

Det jeg så kan gøre er at bare jeg har adressen, kan fjerne den overskydende minus energi (også kendt under navnet jordstråler) fra steder, men det er ikke helt nok til at vi får det bedre i kroppen endnu, da det ligesom ´klistrer´til os og ligemeget hvor vi bevæger os hen i verden altid vil være tilstede i kroppen endnu, så derfor skal vi renses i vores chakraer også inden det bliver rigtig mærkbart.

Dette kan jeg gøre som sagt bare jeg har adressen og navnene på dem der bor der.Jeg bruger et pendul til at se hvor meget/lidt der er galt og kan gøre det fra alle steder jeg er.

Jeg er såmænd bare et godt menneske, der gerne vil hjælpe andre og har jo selv prøvet de mest ulidelige smerter i 30år....så tænkte jeg ville hjælpe dem der vil, der ligesom mig har en varig fysisk skade, har jo set og hørt min del af ting i viborg/hald ege og ved det er de færreste der ikke har nogen problemer.

Og jeg har ikke tænkt mig at tage noget som helst for det overhovedet, det er ganske gratis, bare ment som hjælp :)

Så dem der har lyst, skal bare skrive en mail til mig, med adresse og navne på beboerne i huset og gerne lige kort hvad problemet er!!

Så retter jeg det op med det samme jeg får tid og det kan mærkes øjeblikkeligt, det garanterer jeg, efter få dage er symptomerne normalt helt væk, kroppen kommer hurtigt i balance igen så snart ligevægten i plus/minus er oprettet igen.

Venlig hilsen

Carsten Hansen

Email - Spoony134@gmail.com