Kost og motion - hvad betyder det for dig?

Kære medlem i Region Midt- og Sydsjælland

 

I samarbejde med ROPOX, der er vært ved dagen, inviterer RYK til en hyggelig og lærerig dag med fokus på kost, motion og sunde snack. Arrangementet er gratis, og der bydes også på et lettere traktement.

 

I RYK! magasin nr. 3 modtog du det nye hæfte: Kost, vægt og sundhed for mennesker med en rygmarvsskade, og det følger vi op på med dette tiltag

 

torsdag den 25. oktober 2018 hos ROPOX i Næstved

 

Hvordan kan jeg leve et sundt liv med min rygmarvsskade? Vi har inviteret Niels B. Jørgensen, som i det daglige er personlig træner. Vi bliver ikke eksperter i løbet af denne aften, men Niels vil guide og motivere os og komme med gode tips, som kan gøre en stor forskel i hverdagen.

 

Vi har også inviteret coach Pia Wolff, som vil lære os at lave sunde snack, så vi kan holde vores kalorieindtag nede, men alligevel få noget lækkert. Vi skal selv være med til at lave nogle af de sunde snacks, ligesom der vil være opskrifter til at tage med hjem.

 

Programmet byder også på præsentation af ROPOX`s køkkendesign, som tilbyder højdejusterbare systemer til bordplader og overskabe for både siddende og stående brugere.


Program og tilmelding her:

Tid: 17.00 - 21.00
Sted: Ropox A/S, Ringstedgade 221, 4700 Næstved
Pris: