CPH Half

Kom og vær med til Para Activ CHP HALF 

Søndag den 15. september kl. 11:15

”Para Activ CPH Half” er et løb i løbet for dem, der har mod på at konkurrere i en halv maraton på hjul under CPH Half. Der er overrækkelse af præmier og vandrepokal til vindere. Kom og vær med – som deltager i løbet eller som RYKs heppekor! 

CPH Half har for alvor slået sig fast internationalt som en af de absolut hurtigste. Brede, flade asfaltveje, komplet afspærring for trafik, bløde afspærrede sving og mange lige strækninger sikrer en løbsoplevelse af format for både motionister og eliteløbere; og ikke mindst for deltagere i kørestol. Ruten har start og mål på Øster Allé midt i Fælledparkens smukke grønne omgivelser på Østerbro. Herfra går ruten gennem Østerbro, Nørrebro over Vesterbro til Frederiksberg og Indre By. I alt 21,0975 km.

 

Det er 5. år, der afholdes CPH Half men 1. år for Para Activ CPH Half. Det er Frank B. Hansen, der står bag initiativet og udfordrer nu andre i kørestol:Kan du slå min halv-marathon tid på 1:43:50? 

Der loves fine sponsorpræmier fra Langhøjog Kørestolsekspertenog vandrepokal til vinderne, som overrækkes af RYK. Så hold dig ikke tilbage, hvis du vil slå rekorden og tage vandrepokalen med dig hjem.

Alle andre er velkomne til at komme og heppe og tage del i festligheden.

Du skal gøre følgende for at sikre dig deltagelse i Para Activ CPH Half

1)     Tilmeld dig på https://cphhalf.dk/og indbetal 485 kr. Du modtager dit startnummer.

2)    Tilmeld dig begivenheden på facebookgruppen ”Para Activ CPH Half” https://www.facebook.com/events/362629137619482/senest den 15. august med dit navn, adresse, startnummer og størrelse t-shirt. Du får tilsendt din ”Para Activ CPH Half” t-shirt med posten. 

3)    Som deltager i kørestol skal arrangørerne forinden gøres opmærksom på dette. Kontakt dem på tlf. 3526 69 00 eller mail: sparta@sparta.dk

4)    Du skal have din ”Para Activ CPH Half” t-shirt på under løbet for at være med i konkurrencen om præmier og vandrepokal. Deltagelse kun mulig i manuel hverdagsstol med 24, 25 eller 26 tommer hjul uden ekstra påspændte hjælpemidler. En “skubber” er diskvalisering ;-)

5)    For at vinde pokalen, skal du slå tiden 1:43:50, som blev sat af Frank Bjerrgaard Hansen i CPH Half i 2017. Der er 1. 2. og 3. præmier til vinderne.

PRAKTISK:

Mødetid: Søndag den 15. september fra kl. 9:00. 

Mødested: Oplyses dagen før, så hold øje med facebookgruppen ”Para Activ CPH Half”.

Parkering: Det anbefales at finde parkering ved Rigshospitalet

Løbsstart: Kl. 11.15

Overrækkelse af præmier og vandrepokal finder sted på scenen efter løbet 

Der forefindes handicaptoiletter.

Oversigt over ruten, info om løbet, mv. finder man på:https://cphhalf.dk/

Følg facebookgruppen ”Para Activ CPH Half”: https://www.facebook.com/events/362629137619482/

Kontakt for yderligere info: Frank Hansen, tlf.: 2061 7647