Hjælp til at shoppe

tinahansen82
Offline
Joined: 07/08/2018

Jeg har efter en trafikulykke fået brækket rygsøjlen, hvorfor jeg nu sidder i kørestol grundet rygmarvsskade. Jeg har været afhængig af kørestolen i 6 uger nu, og jeg synes det er svært at vænne mig til.
Det er svært for mig at komme rundt omkring, og jeg savner at kunne tage ud at shoppe eller købe ind, som jeg plejer.
Derfor har jeg fundet glæde i at shoppe online, da jeg så ikke skal bevæge mig ud af boligen. Det gør jeg blandt andet på sider som https://www.ugleunger.dk/fragt hvor jeg kan købe tøj til hele familien. Også dagligvarer køber jeg online – det er så nemt, at man kan købe det hele online.
Det gør mig glad, at jeg fortsat har muligheden for at shoppe og købe ind. Det er dog kun et midlertidigt plaster på såret, hvis man kan sige det. Jeg vil rigtig gerne ud at købe ind/shoppe i en fysisk butik igen en dag, når jeg er klar til det. Lige for tiden skal jeg fokusere på at vænne mig til at køre i kørestol, for jeg føler mig ikke sikker nok til at begive mig rundt i en butik. Har I nogle gode råd til, hvordan jeg bliver mere sikker på kørsel i en kørestol, så jeg en dag kan handle ind/shoppe i fysiske butikker igen?

pebo
Offline
Joined: 25/01/2013
indkøb

Hej Tina

Jeg har nu siddet i kørestol siden 2008 efter en ulykke. Jeg køber også rigtig meget på nettet også dagligvarer fra COOP. Jeg er ved at være rimelig rutineret, men jeg kan kun sige, at det kommer og kun træning hjælper. God fornøjelse. 

Og husk at bruge RYKs tilbud om arrangementer som mulighed for at komme ud og møde andre rygmarvsskadede.

Mvh Peter Bo Christensen