Hjælp til madordning

HansH
Offline
Joined: 25/09/2018

Hej,

Der findes et utal af ordninger der kan leverer mad, men har i erfaring med noget af det? jeg er meget i tvivl om hvilken der er det bedste og jeg spørger derfor jer om der er noget i kan anbefale? Jeg har kigget meget på Danskemaaltidskasser.dk, da jeg kan få mad fra flere forskellige services. Kender i noget til dem? Det vil hjælpe meget at kunne få det leveret.

Mvh

mig

GoingSomewhere
Offline
Joined: 07/11/2019
Nu er det godt nok et stykke tid siden...

...at spørgsmålet blev stillet, men eftersom jeg landede på denne side efter selv at have søgt på emnet, må jeg konstatere at markedet nærmest er eksploderet.

Indtil videre er det her den største sammenligningsside, jeg har fundet: https://xn--bedstemltidskasse-frb.dk/

Jeg ved ikke hvorfor linket ser så grimt ud, men det virker :) 

Det er endnu ikke lykkedes mig at finde en måltidskasse leverandør, som IKKE er nævnt på ovenstående sammenligningsportal.

Herhjemme får vi selv måltidskasser fra enten Nemlig.com eller Aarstiderne. Begge er vi meget tilfredse med. Vi har efterhånden prøvet lidt af hvert, men synes faktisk at deres slankekasser er rigtig gode. Er man til vegetarmad, kan både Nemlig.com og Aarstiderne også noget.

EDIT: Mange af leverandørerne tilbyder også færdigtilberedt mad, som leveres til døren og bare skal opvarmes. Så hvis man ønsker at det skal være så let som muligt, er der også flere muligheder på markedet.

ClaraL
Offline
Joined: 07/10/2018
Sætter tankerne igang

Hjemme hos os har vi været meget tilfredse med måltidskasser og især Aarstidernes måltidskasser er rigtig gode. Men søg lidt på Google, så finder du et par sammenligningssider på netop måltidskasser, og så kan man nemt og hurtigt finde en måltidskasse, der passer efter ens behov og ønsker.

Hvis du ikke selv har mulighed for lave mad, så tilbyder kommunen en madordning, som du har læse mere om her.