Hjælp til at finde den rette kørestol

kasperfinkniels...
Offline
Joined: 15/08/2018

Hej alle,

Min kone har i rigtig mange måneder nu haft alvorlige smerter i sin ryg, og er derfor nødt til at sidde ned det meste af dagen. Hun går derfor glip af mange familie og vennearrangementer, som hun ellers gerne ville med til.
Vi har flere gange forsøgt at få hjælp fra kommunen, men det eneste de har gjort, er at give os en masse genoptræningsredskaber og øvelser, som kun anstrenger og forværrer hendes smerter.
Så efter en afvisning af kommunen, har vi altså besluttet os for at investere i en kørestol til min kone, da det ville socialisere hende og give hende mere mod på livet.
Da vi ikke ved så meget indenfor området, ville vi høre om der var nogle af jer der havde erfaringer med kørestole. Vi har hørt meget om Gloria Mundi Care fra nogle fællesvenner, er der nogen af jer der har handlet med dem før, og kan de anbefales?

Med venlig hilsen Kasper

Jes klein
Offline
Joined: 19/09/2018
Du kan også kikke eller kontakte kørestolseksperten.dk

du er velkomme til at ringe til kørestolseksperten.dk vi er alle kørestolsbruger og vil gerne uddele af vores 76 år erfaring 51204636 så i får den rigtige kørestol til din kones behov.