Handicappede forældre

Malene
Offline
Joined: 06/03/2008

Min datter på 10, vil meget gerne i kontakt med andre børn, der lige som hun, har en forældre i kørestol - nogen der ved om der findes noget for hende - ligesom der for forældre med handicappede børn, findes en forening. Eller nogen der har børn, der sysler med de samme tanker?

Trine Brogaard
Offline
Joined: 26/05/2008
Hej Jeg ved der har været

Hej

Jeg ved der har været en mødre gruppe i Værløse Kirke gennem "Kvinder med handicap". Her var der mødre med børn i alle aldre. Ellers havde de nogle navne på tideligere medlemmer.
www.kvindermedhandicap.dk

Vi er nogle stykker på Sjælland der har lavet vores egen lille gruppe og mødes ca hver anden måned. Desværre er det ældste børn med en mor i kørestol kun 5 år.

mangorossa
Offline
Joined: 24/05/2008
Hej Malene Jeg har pige på

Hej Malene

Jeg har pige på snart 14, ....ved ikke om du synes det er for gammel? men du er velkommen til at ringe (jeg bor ikke så langt fra hvor der bliver holdt sommerkursus..det kan forøvrigt stærkt anbefales)
60752803
mvh Sus

admin
Offline
Joined: 09/02/2012
Umiddelbart kender jeg ikke

Umiddelbart kender jeg ikke til en forening for børn af forældre i kørestol, men RYK har da et par tilbud, som hun kan have gavn af.

http://ryk.dk/raadgivning/paaroerende giver en mulighed for at opnå kontakt med andre pårørende i samme situation.
På vores sommerkursus i uge 30 er der altid en stor gruppe børn, som er tvunget med af deres kørestolsforældre og de har deres helt eget program. Der skulle være enkelte ledige pladser, men hun skal nok have sin forælder med. Det er med garanti godt for både forældre og børn. Kontakt Vibeke viso@ryk.dk for nærmere information om uge 30.