Gave | Støttemedlem

RYK er en aktiv organisation, der bygger på frivilligt arbejde af og for mennesker med rygmarvsskade. Vi kæmper for bedre forhold for mennesker med rygmarvsskade i Danmark gennem information, rådgivning, erfaringsudveksling samt ved dialog med behandlere, forskere og politikere.

Du kan være med til at støtte vores arbejde. Dit bidrag kan trækkes fra i skat, også hvis det er mindre beløb. Dog kan der maksimalt fratrækkes 14.500 kr. pr. år.

Det er RYK, der som modtager af gaven kan indberette den til SKAT med henblik på, at du kan opnå dit skattefradrag. Ønsker du dette, skal vi bede om dit fulde navn og CPR-nummer, da det er en forudsætning for, at vi kan foretage indberetningen. Vi behandler naturligvis dine personoplysninger fortroligt.  

Hvis du ønsker at støtte vores arbejde med et engangsbeløb, kan du indbetal det til bankkonto 2279 – 5493 417 845. Husk at skrive navn og CPR-nr., hvis du ønsker skattefradrag.

Hvis du ønsker at være støttemedlem, skal du udfylde nedenstående og indbetale det ønskede beløb på bankkonto 2279 – 5493 417 845. Betaling via Betalingsservice er muligt ved støttemedlemskab.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte kasserer Rita Nissen

Felter med * skal udfyldes

Bemærk at dette sendes ukrypteret. Cpr-nr er påkrævet, hvis RYK skal indberette til SKAT.