Gøteborg for handicappet

Lars Hermansen
Offline
Joined: 25/05/2008

Næste sommer vil jeg gerne en uge til Gøteborg i Sverige. Jeg søger et stort, kørestolsvenligt sommerhus nord for Gøteborg, hvor mine to hjælpere, mine to venner og jeg kan være. Jeg har brug for en elseng og el-kran og et stort badeværelse. På forhånd tak!

m
Offline
Joined: 10/08/2008
Hej! Jeg har været i

Hej!

Jeg har været i Gøteborg et par gange med rullstol, og jeg synes det går fint, hvis man ikke bevæger sig ner i havnen.(brosten brosten brosten)....Lidt hjælp er dog en god ting, særligt hvis man vil til Haga eller Linnéstaden (fine steder før et restaurantbesøg eller en kopkaffe),mest før bakkerne. Inne på gågaderne i byen går det nemt med rullstol, og det finns handicaptoaletter f. eks på hotels og lign.

Ett godt, og billigt hotel er Ibis Hotel nere i havnen, inne på en båd. Det er nemt at komme runt i med manuell rullstol, og det er lift in,og godt badeværelse.

Gøteborg er en superhyggelig by!

Pia
Offline
Joined: 30/06/2008
Hej Lars Selv om dit indlæg

Hej Lars

Selv om dit indlæg er 1 mdr. gammel, vil jeg lige komme med en kommentar til Gøteborg.

Jeg havde et ophold i byen, i forbindelse med et minicruise, og det var de længste timer i min kørestol! Gaderne i midtbyen er belagt med brosten, alle sidegaderne er mere eller mindre ufremkommelige, pga. niveau-forskelle med brosten. Næsten ingen kantsten er lavet handicapegnet. Der er mange lange bakker, for at komme rundt i byen, så min kærsten hev ofte efter vejret, da han skubbede mig rundt!

Jeg vil ikke derfor ikke anbefale Gøteborg som et sted man tager hen, hvis man er kørestolsbruger.

Venlig hilsen
Pia