Fælles rejse for personer med rygmarvsskade

JensH
Offline
Joined: 07/03/2018

Hej alle,

Jeg er ny her på forrummet.

Jeg skriver fordi min kone og jeg fornyelig har fået en idé, omkring om man kunne arrangere en fælles rejse for personer med rygmarvsskade, som vi vil høre om der er andre der kunne være interesseret i.

Jeg blev for fem år siden rygmarvsskadet i et trafikuheld og sidder derfor i kørestol i dag. Det giver en del udfordringer i hverdagen, men især i forbindelse med rejse. Min kone og jeg vil gerne ud at rejse snart, vi har snakket om en tur til Rom eller måske Berlin.

Vores idé er, om man kunne arrangere en fælles tur for andre med rygmarvsskader? Det kunne være interessant at møde andre med samme udfordringer i dagligdagen og hvis vi var flere om at arrangere en rejse kunne det være at det var nemmere at få styr på det ekstra praktiske der er på sådan en rejse, når man som jeg fx sidder i kørestol.

Det kræver fx lidt ekstra at finde flybilletter som handicappet i kørestol. Jeg har på forhånd kigget www.rejsepriser.dk og der er der mange billige flybilletter, så jeg tror ikke at rejsen nødvendigvis behøver at være meget dyr. 

Det er lige nu bare en idé, og jeg skriver derfor herinude for at høre hvad I andre tænker. Er der nogle med lignende tanker, der kunne være interesseret i at prøve at arrangere en fælles rejse?