En ny opskrift hjemmeside

Rosenborg
Offline
Joined: 07/12/2018

Hej alle

Jeg er godt træt over at de mange eksisterende opskrifthjemmesider er uddateret og mangle diverse ting. Jeg har derfor besluttet mig at oprette min egen. Da jeg døjer med helbredsmæssige problemmer i øjeblikket så har siden været lidt på standby men jeg er stille og rolig ved at komme i omdrejninger igen og lancere ca. 2 nye opskrifter pr. uge.

Hjemmesiden er: https://romanovich.dk/

Det ikke så meget hjemmesidens opbygning med opskrifternes opbygning jeg søger konstruktivt feedback på. Synes i at der mangler noget, eller kan gøres bedre så hold jer endeligt ikke tilbage. Vi kan tage en opskrift som denne som et eksempel: Kylling i karry

Tak på forhånd

//Rosenborg

JuliusAndersen
Offline
Joined: 28/10/2019
brugte engang denne side

brugte en gang en side, der handlede om laan penge online - hvor de fortalte og rådgav, hvad der var bedst, selvfølgelig skal man ikke låne penge - men nogen gange kommer man ikke uden om det.

niklasolesenn@g...
Offline
Joined: 26/02/2019
yo

Faldt også over en side med en sørens masse opskrifter på - lønnebo, da jeg søgte efter en opskrift på kyllingelår i ovn. Der er i hvert fald lidt flere end de 2 i ugen - hvis nu du løber tør... i princippet skal d uvel bruge minimum 7 om ugen?