E-learning værktøj

Tekst: Jane Horsewell

ISCoS har været initiativtager for et elearning ressourceprogram om rygmarvsskader. Målgruppen er først og fremmest hospitalspersonale i lande, hvor kendskabet til behandling af rygmarvsskader er begrænset, eller hvor opdateringen af uddannelsen er ringe. Men elearnsci.org har et meget bredere, potentielt publikum blandt brugere, politikere mm. 

Websiden elearnsci.org er åben for alle – dog skal man oprette sig som bruger og skrive et password for at logge ind. Dette er ikke svært! Herefter har man adgang til de nyeste oplysninger og bedste råd fra verdens førende eksperter på en lang række områder og problematikker inden for rygmarvsskader. Alle informationer er på engelsk.

Som bruger uden professionel baggrund som læge, sygeplejerske eller terapeut, kan det anbefales at gå ind på de mest generelle moduler, dvs. de moduler, som hedder ”Overview for the whole team”.  

Det overvejes at lave nogle sider især for brugere i fremtiden. Det kommer dog an på (som altid) de økonomiske og personbaserede ressourcer!

 Læs mere på elearnsci.org