coach??

andreas
Offline
Joined: 05/06/2008

Nu bliver det så i dette forum jeg skriver. Men superfed overskuelig, meget bedre, indbydende hjemmeside:)

Jeg skriver for at komme lidt ud med nogle tanker, høre andre, få nogle råd, whatever der kan hjælpe lidt med situationen. For meget positivt kan man finde og sige om at leve livet osv., men nogle gange er det ligesom ikke helt nok for en selv at være fysisk begrænset med f.eks. en nakkeskade og kørestol som mig selv. Føler ikke rigtigt at man kan komme ud med EN SELV. Om vinteren får jeg lidt normal vinter-neder på og glæder mig til lyset og sommeren, og så kommer sommeren og så får jeg fanme sommer-neder på (det er jo næsten til at grine over) over at have så meget lyst til leg, dans, sjov, vand "på den bevægelige måde".

Jeg kom til skade for snart fem år siden, og det går selvf'lgeligt op og ned, og det tager sgu lang tid at finde ud af og "acceptere" og være en selv maksimalt. Det er nemmere nu, men man falder nogle gange i hullet.

Jeg har gået til psykolog i en periode sidste år og det var vældigt godt og anbefalelsesværdig, og i lang tid har jeg har ok overskud til at finde ud af tingene selv. Men nu går jeg og synes ikke rigtigt at jeg kan finde mig selv rigtigt, og kunne godt bruge en supporter eller en træner eller en der kunne guide lidt rundt, for lige nu synes jeg at det er en lidt for stor mundfuld at endnu engang skulle igennem en "indre-ydre bearbejdnings-selv-coachings-psykolog-fase" eller hvad man ellers skal kalde det.

kan I følge, hvad jeg skriver, eller er det bare god sommer?? Skriv endelig et eller andet - gode råd, erfaring. Også hvis du er pårørende, nyskadet, kæreste, kone, barn af eller ligende af en ´fysisk udfordret - nogle gange mere end andre´ - HVAD GØR I??

Nielsen
Offline
Joined: 23/05/2008
Jeg arbejder selv som coach

Jeg arbejder selv som coach i et firma i danmark, det er godt nok som salgscoach, men mange er grundprincipperne i coaching kan sagtens overføres til alle aspekter her i livet.
jeg sidder selv i kørestol, og jeg er ikke et øjeblik i tvivl om at mange af de kompetencer jeg har fået gennem min coach træning har hjlupet mig mange gange. Både bevidst og ubevidst!

Jeg har overvejet om man måske skulle starte en coaching virksomhed der primært beskæftigede sig med kriseramte og i starten med folk som "os" der har været ude for en ulykke og hvis situation nu er markant ændret i forhold til før ulykken.

Jeg kan kun anbefale dig at prøve coaching og lifecoaching, det er jo forskelligt fra person til person om det er noget man har lyst til. Og man skal gøre sig overvejelser inden om man virkelig vil det, ellers er det spild af tid.
Men se dig godt for derude, da der er nogen "coaches" som ikke er en skid værd for at sige det...

jeg ønsker dig held og lykke med det, det kunne være spændende hvis du skriver herinde hvad du har besluttet dig for og hvad dine erfaringer så må blive med det??

Hilsen Nielsen

admin
Offline
Joined: 09/02/2012
Jeg er for længe siden

Jeg er for længe siden holdt op med at tænke den tanke.
I stedet for tænker jeg ofte, hvordan kan jeg gøre det, nu hvor jeg ikke kan bruge mine ben og fødder. Der er som regel altid nogen, der har forsøgt det samme før, så der er som regel også en løsning. Nogengange er det dog så besværligt at jeg undlader, det er ikke alt jeg absolut vil gøre selv. Ofte er det dog med lidt fantasi muligt at gøre det meste selv og så er det jo en dejlig tilfredsstillende fornemmelse bagefter at kunne sige, det gjorde jeg også lige selv.

Og ja, det er selvfølgelig nemmere, hvis skaden er inkomplet eller lav, så der er mere at gøre med, men der er sgu mange ting, der kan lade sig gøre alligevel.

andreas
Offline
Joined: 05/06/2008
Hej. Jeg laver en masse

Hej. Jeg laver en masse ting, og jeg tror at problemet tit er tanken der strejfer ´hvad jeg ville gøre hvis ikke..´, som bremser mig i at gøre det jeg gør 100p. Og det gider jeg ikke mere.

Egmont er en god ide. Jeg er godtnok ikke i Danmark i uge 30, så der kan jeg desærre ikke, men jeg har allerede planer om at tage et halvt år derud næste år, for jeg er helt sikker på at det er det jeg har brug for. Det er nok rigtigt med ´at lige børn leger bedst´ nogle gange.

admin
Offline
Joined: 09/02/2012
Nu er det jo snart tid at

Nu er det jo snart tid at tage på højskole og opleve den fedeste uge igen, igen ...
Hvis du ikke allerede har været med,, så gør dig selv den tjeneste at tage med på Sommerkursus i uge 30. (Jeg skal lige skynde mig at sige, at jeg ikke ved om der er plads til flere, tilmeldingsfristen er overskredet for længst).
Eller meld dig til det næste seminar eller find en sportsgren, du kan deltage i eller noget andet, hvor du kommer ud blandt nogle af os andre, der også er fysisk udfordrede.
Du kan også bare komme og besøge mig, hvis det er det du har lyst til eller måske en anden.

Det lyder som om du sider indelukket i din egen lille verden og det kommer der sjældent ret meget sjov ud af. Nogengange er det rigtigt at lige børn leger bedst, så find dig nogle venner i kredsen, som kan hive dig med ud, når du er lidt nede, så kan du jo hive dem med, når de er nede.

Vibeke
Offline
Joined: 26/05/2008
Der er få pladser tilbage

Der er få pladser tilbage til sommerkurset i uge 30. Send en mail til mig: viso@ryk.dk. Husk at skrive dit telefonnummer, så ringer jeg dig op