Bolig i udlandet

cv2002
Offline
Joined: 17/07/2008

Jeg går lidt med en tanke om at bo i udlandet i den kolde tid. Det er de første tanker og så er der en del spørgsmål.

jeg vil bo der 3-4 måneder af året. Oktober til marts ca. Resten af tiden vil jeg have det lejet ud gennem et lejebureu. Jeg skrive kan tanker og lidt overvejelser ned. 

Jeg aner ikke hvad det evt. vil koste og om det rent økonomisk.

jeg tro met jeg vil høre fra nogen der har et hus/lejlighed som kunne fortælle mig om hvordan det er.

jeg tror det skal være en der har et bosted i Spanien, Frankrig. Hvor der er behageligt klima i vinterperioden.

WheelchairThailand
Offline
Joined: 18/11/2009
Kørestole lejlighed; Frankrig, Thailand, Ungarn

Har du allerede forsøger at opholde sig i Thailand i løbet af vinteren? Eller er du stadig på udkig efter et sted i Frankrig? Jeg har en lejlighed i Canet en Roussillon, Sydfrankrig. Du kan leje dette i løbet af vinteren? Når du lejer et par måneder i træk, vi kan gøre dig et særligt tilbud. Ligesom dette har du en ændring til at komme til at kende det område og se, om dette er hvad du ønsker. 

Tag et kig på http://www.gehandicapten.com 

wheelie66
Offline
Joined: 18/12/2008
hvorfor ikke gå efter sikker sol vejr ?

hejsa... jeg bor i thailand næsten 6 måneder om året og det er den største nydelse at komme væk fro kulde regn og sne. Spanien og Frankrig kan også rigtig kolde om vinteren.
i Thailand har du det hele,,, gode strande, lækker mad, billige leve omkostninger.... Jeg selv bor i Hua Hin, 250 meter fra stranden, og ca 1 km fr by centrum- Jeg bor i et hus jeg lejer på års basis så jeg kan lade alle mine ting stå der ude når jeg er i danmark, jeg giver ca 2100 kr om måneden for en fin hus med 2 soveværelser og 2 badeværelser, køkken rimelig stor stue. og stor overdækket udnedørs areal ( så man kan være ud uden at blive stigt af solen.
Jeg kan give dit et eksempel på priserne derude --. taxi fra bangkok til Hua Hin = 220 km 1800 baht = pris 315 kr i en nyere toyota Camry (samme som dansk Toyota Avensis)
Der ka også købes ejerlejligheder til fornuftige priser, selvom Hua Hin er ved at komme god op i priserne. priser fra ca 2 millioner baht hvilket er ca 350.000 kr... At købe ejerlejlighed derud er ikke noget problem, men hvis du vil ejer hus, er det mere kompliceret, a du ikke kan eje joren den ligger p. Det bliver lejet af staten for en peiode på 30 år som kan forlænges med 30 år mere.
Jeg er i thailand 3 gange om året normalvis... jeg tager 2  måneder før jul og kommer så hjem  til jul og nytår. Rejser så igen i midt januar i 2 måneder igen. og sidste ophold har jeg i regntiden i midt sommeren.

Jeg kan varmt anbefale dit at tage ud og kikke på forholdne i Thailand inden du bestemmer dig for frankrig eller spanien.

Her kan du kikke lidt på hvad jeg oplever derude www.life-of-brian.dk/thailand.htm

Hilsen Brian

Borislaursen39
Offline
Joined: 03/11/2019
Store græsplæner i udlandet

Hej

Jo mere udenfor Danmark i flytter des større græsplæner vil i opleve. Da jeg flyttede til Amsterdam flyttede jeg ind i et hus, hvor det simpelthen var en nødvendighed at få skaffet mig en robotplæneklipper til at ordne den kæmpe græsplæne.

Vh

Boris