Bliv mere mobil i hverdagen

Opel
Offline
Joined: 14/01/2019

Flere og flere danskere får desværre med årene rygmarvskader. Det resulterer i at langt største delen, ender i kørestol.

De fleste lærer, at leve med det i løbet af noget tid og noget tilvænning.

Der er dog stadig en stor procentdel af dem med rygmarvskader som ikke kan komme på benene igen.

Genoptræning

Når man kommer ud for en rygmarvsskade, kan det i langt de fleste tilfælde betyde at man desværre ender i en kørestol.

Man kan dog i rigtig mange tilfælde få genoptræning nok, til at man kan komme på benene igen. Det kræver dog en hel masse dedikation, hertil en meget dygtig læge.

Gør boligen mere mobil

Hvis man er en af de uheldige, så kan genoptræning ikke få en på benene igen, men man skal aldrig give op. Der er nemlig stadig mange muligheder som kan lette hverdagen og på den måde gøre det nemmere at færdes i hverdagen.

Mange af komplikationerne ligger i, at man i boligen eller ved arbejdsplads ikke er mobil nok. Det kan være besværlige og nogle steder helt umuligt at komme rundt.

J-Jensen er professionelle entreprenører, de arbejder løbende på store projekter. De vil kunne lave de nødvendige tilbygninger i både din bolig og arbejdsplads for, at din kørestol kan bevæge sig rundt uden komplikationer og på den mest behagelige måde.

Else
Offline
Joined: 19/11/2018
Overvej et tv bord med hjul

Min søn har hjulpet mig med at ændre nogle ting, så min bolig bliver mere mobil. Jeg er især gald for at jeg har fået installeleret mit tv så det kan flyttes rundt i stuen. Jeg kan anbefale  at kigge efter et tv bord med hjul på kamia.dk der kan man se hvor hjul kan købes, og også finde møbler med hjul