Begivenhedsrig weekend på VCR

Den sidste weekend i august bliver der travlt i og ved Vestdansk Center i Viborg.

Fredag den 29. august er der åbent hus for alle i tidsrummet kl. 13-16. Her er der mulighed for at få en rundvisning i de om- og nybyggede bygninger. Læs mere om arrangementet og nybyggeriet her.

Dagen efter, nemlig lørdag den 30. august, er det på VCRs udenomsarealer, der bliver budt velkommen. RYK og VCR afholder i samarbejde med Handikano et stort friluftsarrangement ved og på Søndersø lige bag ved VCR.

I løbet af dagen er der mulighed for at sejle i små sejlbåde, ro kajak og padle i kano. På land er der klatreaktiviteter, bueskydning, diverse spil og meget mere.

Der bliver også mulighed for at se og afprøve forskellige produkter fra arrangementets sponsorer, som er Handikano, Invacare, Tuluna Design, WayUp og Wolturnus. De medbringer bl.a. håndcykler, terrængående kørestole, kørestolstraktorer og skræddersyet tøj og køreposer.

Alle kan deltage i aktiviteterne uanset omfanget af funktionsnedsættelsen. Der vil være dygtige instruktører og hjælpere til stede, der naturligvis sørger for, at sikkerheden til søs er i orden.

Pårørende er meget velkomne, både børn og voksne.

Takket være økonomisk støtte fra sponsorer og Jascha Fonden er deltagerbetalingen overkommelig for alle. Indlagte på VCR kan deltage gratis og uden forudgående tilmelding i dagens aktiviteter uden aftensmad.

Læs meget mere her. Vær opmærksom på, at tilmeldingsfristen er på mandag den 11. august.

Velkommen til en spændende og hyggelig weekend på VCR.

De bedste sommerhilsner

på vegne af RYK
Lotte Tobiasen