Akupunktur

tinahansen82
Offline
Joined: 07/08/2018

Hej med jer alle sammen (;

Mit navn er Tina og jeg er ny på dette forum.
For nogle måneder siden faldt jeg ned fra en trappe, da jeg var med min kæreste på arbejde. Trapperne var gamle og pludseligt falder en af trappetrinene af, og jeg falder ned på jorden, og slår min ryg rigtig slemt.

Jeg har været til lægen flere gange, og de har præsenteret flere forskellige genoptræningsøvelserne, som jeg skal lave hver morgen og aften. Jeg lavede øvelserne i 2 måneder, hvor jeg så ingen forbedring.

De valgte så at sende mig til en fysioterapeut, som laver en masse øvelser med min ryk. Jeg har været hos ham en måned, og jeg har stadig utrolig ondt i ryggen.  

Jeg er meget bekymret for, om min ryg nogensinde kommer til at fungere normalt igen, og jeg har hørt at akupunktur skulle være en mirakeltur mod muskel- og ledsmerter. Hvis i har nogle erfaringer med denne form for terapi, må i meget gerne dele dem med mig.

Hvis nogle skulle være interesseret, så har min kærestes arbejdsplads naturligvis skiftet alle trapperne ud for at sørge for at dette uheld ikke vil ske igen.

Med venlig hilsen

Tina Hansen

pebo
Offline
Joined: 25/01/2013
Hej Tina. Det var dog en

Hej Tina. Det var dog en utrolig træls oplevelse. Om akupunktur er en mirakelkur, ved jeg ikke, men det har i hvert fald hjulpet mange. Jeg prøvede det selv en gang og jeg syntes, det hjalp. At jeg ikke bruger det mere, skyldes mest en tidsfaktor. 

Mvh Peter Bo Christensen