Køb af elscooter?

Airam68
Offline
Joined: 23/05/2018

Hej alle

Jeg står i den situation at jeg ikke er så mobil længere. Det betyder at jeg har brug for et hjælpemiddel så jeg kan komme omkring. Jeg har kigget på en elscooter fra www.bek-elscooter.dk.

Hvilke elscootere kan i anbefale? og hvor har i købt jeres?

Venlig Hilsen

Maria

rykrykryk
Offline
Joined: 14/02/2019
Masser af lækker reklame

Lad os alle linke til lækre lånesider som Hurtig lån og Lån trods RKI mv.

Det gør nettet til et meget bedre sted at være...

kfd
Offline
Joined: 14/02/2019
Se dig for!

Min anbefaling afhænger lidt af om du selv har forstand på el-scootere eller ej. Kan du selv skrue, samle den etc. ja, så ville jeg kigge på nettet for derved at finde den billigste pris på netop den elscooter du finder interessant. 

Har du ikke disse evner, så kør ned til den lokale forhandler, hvor du ved servicen er i top men hvor man måske også giver en anlese mere for det. 

Skal der kigges på finansiering kan jeg anbefale et af de firmaer der giver dig relevant information omkring dette og sammenligner priser på diverse lån - igen så du som kunde for den billigste pris. En side som laantildig.dk ved jeg mange forbrugere har haft fornøjelse af.

hurtigper
Offline
Joined: 22/11/2018
Flere valgmuligheder

Ja du har jo flere muligheder for at købe en elscooter. Hvad med den lokale cykelhandler, mange af de større sælger dem. Og du har også mulighed for at købe den på kredit der. Hos dem er det i mange tilfælde firmaet Basisbank lån der står bag lånet hos cykelhandleren.

VH Per

SofieV
Offline
Joined: 03/10/2018
Gør det! :)

Hej alle og hej Maria

En i min kontaktgruppe købte netop sin elscooter fra den side du nævner der. Jeg har selv fået fornøjelsen af at afprøve den, og den er virkelig alle pengene værd. Men det er dog en smule pricy. Men altså, det gør virkelig et i forvejen besværligt liv så meget nemmere, så man har ordentligt udstyr.

Hun er virkelig glad for den. Og den har virkelig mange lækre detaljer.. eller det synes jeg måske bare fordi den er helt ny og dufter af vinyl og ny bil. Hehe.

Min veninde som købte den fandt i øvrigt et ret fordelagtigt lån gennem jyskelaan.dk, fordi hendes tidlgiere scooter gik voldsomt i stykker. Hendes forsikring dækkede ikke, hvilket jeg overhoved ikke forstår. Men ja, det er bare for at sige at hun hverken har fortrudt elscooteren fra bek-elscooter eller at hun lånte pengene dertil.

Mvh. Sofie

Else
Offline
Joined: 19/11/2018
Pas på med at låne det forkerte sted.

Hej, det virker som et fint sted at købe el-scootere, men jeg vil bare lige gøre opmærksom på, at det ikke er alle låneudbydere der er lige billige, og det er en god ide at tage sige god tid til at finde det billigste lån: jeg fik hjælp på Nylaan.dk og der fik jeg et lån der var gratsis de første 30 dage, så jeg lige havde tid til at få fat i pengen ved at sælge nogle af min gamle møbler.

De bedste hilsner

Else

Mikkel Sørensen
Offline
Joined: 24/09/2019
Det jo til at brække sig over

Det er jo til at brække sig over, hvor mange herinde der rent faktisk bruger forummet til at reklamere for deres affiliate marketing. Det er jo fuldstændig langt ude at i ikke kan reklamer med jeres pis et andet sted.